Valakinek szokott váladékozni a köldöke? Nekem a minap váladékozott es most ilyen barnás folyadék jött belőle gondolom fertőzés mert mé ilyen nem volt soha se. Kamilla tea jó rá?
Figyelt kérdés
aug. 7. 22:43
1/3 anonim válasza:
Inkább háziorvos jó rá. És fertőtlenítő.
2/3 anonim válasza:
Elsősegélynek igen, de
Háziorvosi vizsgálat jobb lesz rá.
Jobbulást!
3/3 anonim válasza:
Fertőzés, dokihoz menj!
Amíg nem jutsz el, akármilyen fertőtlenítővel ne fújd be, mert ha sebes, illetve tályog alakult ki (amit ugye kívülről nem feltétlenül látunk) az gondot okozhat olyan fertőtlenítőnél, amit nem szabad nyálkahártyára bújni. Van egy, az Octenisept, azt biztosan lehet, nekem olyat adtak a gyógyszertárban (szintén köldökre). Van a barna, a Betadine, de az nekem nem múlasztotta el a gennyezést csak a színtelen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!