Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Szólnom kellene a következő...

Szólnom kellene a következő vérvételnél hogy a másik karomból egyszerűbb lenne?

Figyelt kérdés

3 havonta "visszatérő" vagyok vérvételre.

Le kell ülni a székbe és már keresi is hol tud szúrni.mindig a bal oldalt ülnek ami nekem azért nem jó mert épp a másik kezembe sokkal jobb a véna.A balba pedig alig lehet megtalálni kb(vagy egyáltalán)

Nem tudom nem venné e pofátlanságnak vagy valami.

2024. aug. 5. 21:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Rám nem szoktak hallgatni, pedig 90%ban ugyanonnan veszik a vért. Csak akkor nem ha nagyon ki vagyok száradva. De mégis végigtapogatják a karjaimat, és a végén visszatérnek oda, amit mondtam... Szóval megpróbálhatod, lehet lesz olyan, aki hallgat rád. De amúgy, mondhatod azt is, hogy preferálnád, ha a jobb karodból vennének. Azt általában tiszteletben tartják, és akkor meg van oldva a probléma.
2024. aug. 5. 21:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Nyugodtan mondhatod, ezzel aztán nagyon nincs semmi probléma! Én mindig mondom, hogy melyiket szokták jobban szeretni, és teljes döbbenettel állok az előtt, hogy valaki szerint ez probléma lehet!
2024. aug. 5. 21:53
 3/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Szinte akárhány vérvételen voltam, mindig megkérdezték melyik karomból szeretném, az persze más kérdés, hogy megnézi mindkettőt, hogyha a másikban jobb vénát lát, akkor azt javasolja, ez teljesen alapvető és normális dolog, mondhatod előre is.
2024. aug. 6. 08:08
 4/4 anonim ***** válasza:
És ha szimplán csak megfordulnál?
2024. aug. 6. 19:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!