Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit tartalmaz egy hematológiai...

Mit tartalmaz egy hematológiai vizsgálat?

Figyelt kérdés
2024. júl. 29. 18:02
 1/5 A kérdező kommentje:
Vagy úgy értem, mit csinálnak? És fájdalmas e?
2024. júl. 29. 18:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Vérvétel alapvetően. Ha komolyabb, lehet csontvelő biopszia, az. már fájdalmasabb.
2024. júl. 29. 18:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Értem köszi! De ugye normál tuvel es nem ilyen b*sz0tt naggyal😃
2024. júl. 29. 18:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Persze.
2024. júl. 29. 21:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Vérvétel, majd az eredményekkel a hematológushoz elmész. Részletes anamnézist vesz fel, nemcsak a tiédet, hanem családit is, elsősorban az érrendszert és keringést érintő betegségek kapcsán, mert sok esetben öröklődő problémákról van szó. Adott esetben akár szülőktől is kérhet pl. trombózis panel vérvételt, hogy jobban tudjon mérlegelni a hosszú távú kezelésről. Rólad mindent kikérdez (étkezési szokások, mozgás, dohányzás/ivás, korábbi betegségek, műtétek stb.), nekem vérnyomást is mért, illetve csinált egy általános vizsgálatot első alkalommal (torkomba belenézett, nyirokcsomókat tapintott, meghallgatta a tüdőmet/szívemet endoszkóppal és a hasamat megnyomkodta). De mondjuk én magánorvoshoz járok.
2024. júl. 30. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!