Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Folsav B6 B12 vitaminok...

Folsav B6 B12 vitaminok összetételű gyógyszereket lehet e vásárolni gyógyszertárakban? Milyen betegségekre alkalmazzák? Melyiket ajánljátok megvásárlásra? Milyen árban van? Mennyi idő kell a hatásosságához?

Figyelt kérdés
2024. júl. 7. 16:12
 1/9 anonim ***** válasza:

-lehet

-google

-gyógyszerész megmondja

-gyógyszerész megmondja

-gyógyszerész megmondja, ha kitalálod mit jelent a hatásosság

2024. júl. 7. 16:23
 2/9 A kérdező kommentje:
Ez a válaszadó gyerek lehet még!
2024. júl. 7. 18:47
 3/9 anonim ***** válasza:
A B vitamint illetően Milgamma vagy inkább Milgamma N a legjobb, de a Neuromultivit sem rossz, az receptre talán olcsóbb is. A Huma-Folacid folsavként receptre tökéletes, és olcsó is.
2024. júl. 7. 20:05
 4/9 anonim ***** válasza:
#2 nem nyert. Mi a kérdés lényege?
2024. júl. 7. 20:31
 5/9 A kérdező kommentje:

4. válaszoló kérdésére. Csak te nem érted a kérdés lényegét, mások igen. Még te gyerek vagy.

Köszönöm szépen a 3. választ adó válaszát.

2024. júl. 8. 10:01
 6/9 anonim ***** válasza:

Gondolom facebookon olvastál valami baromságot, hogy ha két pofára tolod ezeket a vitaminokat, akkor milyen fasza lesz, de egy kérdést sem sikerült normálisan kírni, mert azt se tudod mit szeretnél. Nem tudod mire jók ezek a vitaminok, de azt kérdezed, hogy mennyi idő amíg "hatásos" lesz. Miféle hatásra számítasz úgy mégis?

[link]

[link]

[link]

Megfogod a lusta segged és beballagsz a gyógyszertárba, ott türelmesen el fogják magyarázni, és jó eséllyel megvetetnek veled valami multivitamint, aminek a nagy részét kipisiled.

2024. júl. 8. 11:58
 7/9 A kérdező kommentje:

A hematológiai vizsgálaton a teljes laborértékek birtokában megállapította a szakorvos, hogy vérszegény vagyok, a trombocitaszám rendkívül alacsony, a vérlemezkékkel is probléma van.Ja és a fehérvérsejtem jóval túlhaladja a megengedett értéket.Itt nem kaptam semmilyen gyógyszeres terápiát.

A kardiológián a szívterheléses vizsgálattal feltárták, hogy szívritmuszavarom van, szívem dobbanása kihagyásokkal telített.Nos ezek miatt kérdeztem azt hogy mennyi időnek kell eltelnie ahhoz hogy az értékeim jók legyenek?

A kardiológián sem kaptam semmilyen terápiát.

Kérdezem ezek után mire alapozva gondolják a szakorvosok hogy az állapotom javulni fog? Miért kell így megismételni a vizsgálatokat egy év múlva?A házi orvosom javasolta egyébként a B12 a B6 és a Folsav együtt szedését, három hónapig.Ezeket recept nélkül lehet kapni.

2024. júl. 8. 12:27
 8/9 anonim ***** válasza:
A haziorvosod nem a legélesebb kés a fiókban, hogy recept nélküli termékeket javasol. Azt sem értem, hogy minek kérdezed meg, hogy mit ajánlanak.
2024. júl. 8. 14:18
 9/9 A kérdező kommentje:
Ezek tudatában, mitől várják a szakorvosok a javulásomat, ha semmilyen terápiában nem részesülök? Én azt kérdeztem, hogy ezek a vitaminok, mert a háziorvosom ezt mondta mikre hatnak ki valójában?
2024. júl. 8. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!