420ezer első vizsgálat,műtét és két ingyenes kontroll két éve.Lézeres visszérműtét egy lábon.VP med.Mostani ár 490ezer.Csak ajánlani tudom őket
2024. júl. 3. 01:24
2/5 anonim válasza:
1-eshez kérdésem.
Injekció a lézeres kivágás esetén is van? Olvastam olyat, hogy befecskendeznek az érbe valami ragasztót és utána lézerezik le. Nincs olyan opció, hogy csak lézer? Mivel az a sebet úgy is rögtön elállítja, nem?
És a lézer az hogyan néz ki, amivel műtenek? Ilyen erős pontlézer vagy egy kés, aminek az élén sistereg a lézer?
2024. júl. 27. 03:14
3/5 Endura válasza:
Nem injekcióznak az elején,hanem a térd oldalától a combtőig felvehetik az érben a katétert,aminek a végén van a lézerfej.Bekapcsolás után folyamatosan húzzák végig az érben és közben koagulál a vér és elzárja az eret.Tehát nem távolítják el az eret,hanem műtét után leszorítják és kompressziós harisnyát húznak rá.Ez az érszakasz magától felszívódik egy idő után,a hozzá kapcsolódó kisebb visszerek(amik műtét után még látszódhatnak)szintén elhalnak és felszívódnak.Lehet,hogy van olyan,akinek a végén a vékonyabb oldalágakat injekciózzák de nekem ilyen nem volt vagy nem mondták.Fêlkábult az ember műtét közben,a végére még már teljesen magánál van,úgyhogy szerintem tudnék róla,ha kaptam volna ilyen ragasztós injekciót.
2024. júl. 28. 10:32
4/5 anonim válasza:
Köszi szépen a választ!
Még az érdekelne, hogy hogyan tud felszívódni egy ér és hogyan nem okoz galibát? Mi bontja le?
Azt olvastam még, hogy alapból van a visszér hálózatunk, de amikor ezekben az erekben a billentyűk már nem okésak, akkor ez már a visszérbetegség. És hogy amikor el vannak távolítva ezek az erek, akkor más erek veszik át ezektől ezt a feladatot, amik mélyebben vannak és még egészségesek.
Szóval igazából azt nem értem, hogy ezek a mélyebben lévő erek most is használatban vannak és akkor ennyivel több pluszt vért kell szállítaniuk, amit az elzárt erek már nem visznek. Ettől azok nem fognak hamarabb elhasználódni?
2024. aug. 2. 00:05
5/5 Endura válasza:
Nem a billentyűknek lesz baja,hanem az érfalnak,mert a tartós,nagy nyomástól kitágulnak és a billentyűk nem tudnak zárni.Ezt a műtött eret teljesen lebontja a szervezet,semmi nyoma nem marad.A többi visszér pedig gond nélkül át tudja venni a szerepét.Viszont aki hajlamos rá,vagy olyan munkát végez,ami a visszérhálózatra megterhelő,azoknál újra kialakulhat ez a betegség de ha időben jelzi az orvosnak,akkor szokták injekcióval megoldani ezek kezelését.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!