Melyik a legjobb magán szülészet Budapesten?
Figyelt kérdés
Szívesen meghallgatok tapasztalatokat, illetve, hogy milyen ár-érték arányba voltatok 😊jún. 24. 01:28
1/4 anonim válasza:
Dr Rose kórházban voltam 6 millió Ft volt összesen. Gyönyörű a kilátás a szobákból és tényleg mindent megtesznek hogy felépülj szülés után. Én közben is biztonságban éreztem magam.
2/4 anonim válasza:
Én a TritonLife Róbertben szültem májusban, a legnagyobb csomagot választottuk, ami 1,6 millió, ebben választott orvos és szülésznő, és - ha elérhető - családi szoba is van, plusz kb. minden egyéb + vettünk egy terhesgondozási csomagot, így az utolsó hetek UH és NST vizsgálataiért nem kellett külön fizetni. Azt kell mondjam minden fillért megért, a környezet is olyan, de főleg, hogy minden dolgozó úgy is kezel, ahogy az ember ennyi pénzért elvárja, mindenki nagyon kedves, türelmes és ezzel együtt profi volt. 41+0-nál indítottak, ballon, burokrepesztés, oxi, epi, minden is volt, de 24 órányi vajúdás után az orvossal nagyon egyetértve császárt kértem (elakadt a gyerek feje, rosszul fordult be, nem is tudtam volna megszülni). Minden kérdésemre választ kaptam, kaptunk, mert a férjem is végig ott volt, mindent elmagyaráztak, mi lesz, hogy lesz, mi fog történni, amiben lehetett meghagyták a választási lehetőséget stb. Császár utána a babát azonnal megkapta a férjem, végig vele volt míg engem be nem toltak a szobánkba (ez kb. másfél órával később volt), akkor azonnal mellre tették a babát. Este műtöttek, többször hangsúlyozták csöngessünk ha éjjel kell segítség (én ugye még nem kelhettem fel), többször hívtuk a csecsemősnővért, azonnal jöttek, kedvesek, türelmesek voltak. Egy percig nem éreztem, hogy bármilyen kérdésem, kérésem teher lenne. A babának semmit nem kellett vinni, pelenka, ruha, popsikenőcs, tápszer, fejőgép stb. - mindent adtak, ugyanígy nekem betétet. Általánosságban természetes szülést támogató a kórház, nyilván van orvos, aki rugalmasabb, én pont azért mentem oda, hogy ha lehet természetes úton szüljek (korom és egyebek miatt állami kórházban biztosan pcs lett volna), ezt maximálisan támogatták. Ezenkívül szoptatásbarát a kórház, azt is nagyon támogatták még úgy is, hogy súlyvesztés miatt kellett adni pótlást, de többször hangsúlyozták, hogy van/lesz tejem, ez csak átmeneti. Aztán itthon szoptatási tanácsadó segítségével 1 hét után sikerült visszaállni 100% anyatejre. Csecsemősnővér, szoptatós nővér, gyógytornász, szülész/nőgyógyász foglalkozott velünk, mindent elmondtak, megmutattak. A kaja is első osztályú volt.
3/4 anonim válasza:
Én Svájcba mentem szülni. A la praire magánklinikára. Elvárásom volt hogy világszínvonalú orvosok vegyenek körül és luxus körülmények között történjen a felépülés. 3 hetet töltöttem ott, ebben benne volt a vaginális rejuvenáció műtét is. Teljesen meg vagyok elégedve, mindennapos masszázs, korlátlan kaviáros kozmetikai kezelések, gyógytorna, séf, minden amit el tudsz képzelni. Teljes mértékben ajánlani tudom.
4/4 anonim válasza:
Ezt csak az tudja, aki mindben járt vagyis legalább 80 alkalommal szült már.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!