Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Anyajegy eltávolításnál...

Anyajegy eltávolításnál (lézeres vagy vágós) kell bent feküdni vagy megcsinálják és mehetsz?

Figyelt kérdés

jún. 23. 10:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálam volt egy 5 éve, de bementem, lefektettek ha olyan volt, érzéstelenítő, varrás aztán mehettem. Nem nagy durranás, bár nekem államilag ment és elég csúnyán csinálták meg, jól ottmaradt cikkcakkosan a helye :/
jún. 23. 10:19
 2/10 A kérdező kommentje:
Sajnálom :/ Nekem olyan helyen van ami nem látszik, szóval az nem számít, meg magánba is megyek, csak nem akarok bent maradni órákat meg napokat, én attóp rettegek :$
jún. 23. 10:22
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is állami vágóson voltam. Körülbelül 5 percig tartott, utána mehettem is haza. Varratszedésre kellett visszamenni kb. egy hét múlva.
jún. 23. 10:22
 4/10 anonim ***** válasza:
21%
Ne viccelj, ma már egy szívátültetéssel is 20 perc múlva kivágnak a kórházból. Menjél haza magadnak aztán gyógyulgass otthon ktsög! Mármint ilyen a hozzáállásuk ma már.
jún. 23. 10:42
 5/10 A kérdező kommentje:

4es én örülök neki xD rohadtul nem akarok bent maradni, szóval ha bent akarnának tartani, akkor is kiszöknék szerintem.

De mondjuk ilyennel nem is lenne értelme, egy biciklis horzsolás durvább dolog

jún. 23. 10:47
 6/10 anonim ***** válasza:
30%
Mondom, hogy nem leszel bent. Annyira ember és ágy hiány van, hogy súlyos gondokkal is hazazavarják az embereket! Persze bent lehetsz ha nagyon akarsz. Egy magán kórházban napi 100 ropiért! Ott még ha szerencséd van akár még kedvesek is veled! :D
jún. 23. 10:51
 7/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Nem kell bent maradni, odamész, ambulánsan megoldják, aztán jöhetsz is haza.
jún. 23. 10:56
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy kell befeküdni!
jún. 23. 12:10
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez az amikor bemész, nyissz-nyassz és mehetsz. Varratszedésre vissza kell majd menni, hacsak nem felszívódó varratot kapsz, de államiban nem tudom használják-e. Gyorsan végzik.
jún. 25. 10:24
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem is allamiban volt, a fejem tetejéről szedtek le 2x is.

Le kellett feküdni, kaptam érzéstelenítőt, pikk pakk lekapta, összevarrta és mehettem haza. 1 hét múlva varratszedés, itt levágta véletlenül a hajamat is, hónapokig úgy néztem ki,mint akinek antenna van a fején, mindig felállt az a tincs. Már kezd lenőni, egész elfogadható.

júl. 16. 06:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!