Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Kirschner drot kivetele...

Kirschner drot kivetele ujjtores utan. Elmeselne valaki akinek volt mar, hogy milyen volt? Hogy zajlott?

Figyelt kérdés
Eltorott a kozepso ujjam. Helyreraktak es furtak bele k-drotot. Mennyi ido utan veszik ki? Mennyire fajt? Van helyi erzestelenites? Nekem nem log tul a drot, ujj vegen van. Masoknak is igy nezett ki? Videok vannak yt-n de tapasztalati beszamolo erdekelne. A mikort igazabol megvalaszoltak de annyira bevoltam parazva,hogy kb egyik fulemen be, masikon ki ment.
2024. jún. 21. 19:24
 1/2 A kérdező kommentje:

Bár válasz nem érkezett azért én leírom,hogy végül is milyen volt, hátha valakinek egyszer még idetéved hasonló kérdéssel és neki még jól jön.

Két ilyen tűződrótom volt. A hosszabbiknál kaptam helyi érzéstelenítőt, a rövidebbnél nem. A hosszabbat kb. 20mp volt kihúzni. Egyáltalán semmit nem éreztem belőle. Maga a lidokain beadása rosszabb volt mint a procedúra.

A másodiknál ami egy kereszt tűző drót volt nem kaptam helyi érzéstelenítést. kb 5mp volt a kiszedése. Nagyon enyhe fájdalommal járt csak. Én túlparáztam elsőre a dolgot (utólag feleslegesen) . A második kivétele már nem érdekelt és igazából egyáltalán nem volt gázos.

szept. 20. 10:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Köszi a válaszod Kérdező, pont ebben a helyzetben vagyok jelenleg én is, parázok eleggé hogyan fogják kivenni majd par hét múlva, kicsit megnyugtattál!:)
okt. 5. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!