Gyakran találkoztok olyannal, hogy orvosok nem feltétlen indokoltan javasolnak kezeléseket, műtéteket?
Pedig sajnos pont velünk volt ilyen, húgomnak (17) fájt a torka, elmentünk igazolást kérni meg torokfájásra valami gyógyszert, aztán a doki ki akarta írni műtétre, úgy, hogy meg se indokolta... Elvittük másikhoz, ő meg azt mondta, hogy ekkora baromságot még nem hallott.
De a páromnak (27) is azt mondta a saját magánorvosa, mikor 4 napig fájt a torka, hogy jó nagy a mandulája, ki kell műteni... Hozzáteszem sose volt gondja vele, nem is fájt neki, ezért nem csináltatta meg, azóta vele is voltunk másik orvosnál, ő mondta, hogy ezt szeretik indok nélkül megcsinálni, mert lóvé
Igen a szakorvos mondta hogy ezt ki kell műteni, de onnan mi ezt nem vittük tovább, hanem otthagytuk a francba, nem tudtam hogy sebészi konzultáció is van.
De amúgy azóta sincs baja a torkának, meg előtte se volt, meg szerintem évi egy megfázásos torokfájás nem indokol mandulaműtétet.
Ezért kérdeztem, hogy ez gyakori e itt a fővárosban, hogy boldog boldogtalannak műtét, antibiotikum, ilyen olyan bonyolult vizsgálatok, stb, mikor nálunl vidéken csak kapsz egy papírt meg advilt azt jónapot :D
Megkérdezhetem hogy mit jelent az AB?
De akkor ezek szerint neked is volt már ilyen élményed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!