Ha valakit szívében érszükülettel mütenek, az milyen feltételekkel kaphat érvényes gépjármű vezetői engedélyt? Mert kapott a párom is autóbuszt vezet.
Párom, autóbusz vezetőként dolgozik. kilenc évvel ezelőtt, szívében ér szűkületet állapítottak meg, akkor katéterezést hajtottak nála, és azóta is autóbusz vezetőként dolgozik.Két hónappal ezelőtt a vezetői engedélyének az orvosi érvényesítésekor kardiológia vizsgálatakor feltárták, hogy szívdobogásának több kihagyása van.Előjegyzés, kórház műtét.Műtéttel megállapították hogy páromnak érszükületei vannak a szívében, ezért katéterezéssel, és valamilyen hálót helyeztek fel. műtétet követő másik napon már haza is engedték, három hét elteltével kardiológia vizsgálatokon esett át a párom, és megadták az alkalmas javaslatot a vezetői engedélyéhez, mindenféle korlátozások nélkül. Már dolgozik és jól érzi magát. Itt a portálon böngészgettem és sok hasonló írást olvastam. Sok ellentmondásokkal, van aki szerint ilyen műtétet követően eltiltják végleg a 2. - dik csoporttól, olvastam olyanokat, akiket ugyanilyen műtétekkel tovább engedték a 2. - dik csoportba a jogosultságot.
Azt szeretném kérdezni. Mi ért ez a sok ellentmondás egy kérdésre? Melyik a valós válasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!