Mit tegyek, ha mosogatószert ittam dühömben?
Indultam egy nehéz versenyen, ahol elég szép helyezést értem el, plusz még a kis érettségit is megírtam több tárgyból 100%-ra. R*hadtul cseszett mindenki gratulálni hozzá. Mindig depresszióval, hangulatingadozásokkal és dühkitörésekkel küzdöttem. Ez betette a kaput, ezért felhörpintettem a mosogatószerből valamennyit, mert az került a kezem ügyébe, majd e kezdtem fenyegetni a körülöttem lévőket, hogy még többet iszom belőle, hogy biztos legyen, hogy belehalok, amennyiben nem fejezik ki felém, hogy szeretnek és tisztelnek. A végén már olyan dolgokért is ezzel fenyegetőztem, minthogy miért ment el mellőlem a macska, iszom még, ha nem jön azonnal vissza. Hirtelen mindenki hozzám való viszonya megváltozott... Hirtelen mindenki kérdés nélkül azt tette, amit parancsoltam. Pedig amúgy egy lúzernek szoktak tartani a körülöttem lévők...
Nagyra tartom Szókratészt, a Buddhát és Senecát, ezért csináltam. Ők is mérget ettek/ittak. A kémia csodákra képes...
Nem akarok orvoshoz menni, mert félek, hogy pszichiáterhez küldenének, de mégsem akarok meghalni, meggondoltam magam. Eddig csak a gyomrom fájt...
Mit tegyek?
Nagyon remélem, hogy a gyomrod
màr kidobta magàból a nem odavalót! Azért tudsz 24 óràval
később ennyit írogatni!
#14.
Minden tiszteletem a rasztafariánusoké, de én sajnos nem tudtam eddig úgy élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!