Mennyi az az idő, amíg érvényesek eddigi járulék „befizetéseim“?
Kedves Fórumozók!
Aki tud legyen szíves válaszoljon vagy pedig linkeljen nekem, ahol magam is megtalálhatom a választ az én kérdéseme!
Előre is köszönöm!
Tavaly nyárig a főiskola révén rendezve volt az egészségügyi szolgáltatási járulékom. Onnantól idén nyárig a munkaügyi központ képzésén vettem részt. Ezen időszak alatt onnan rendezték a járulékomat. Augusztus közepétől nov 1-ig a helyi önkormányzattól kaptam RÁT-ot, illetve fizették a járulékomat is.
Alkalmi munkát találtam, jelenleg most abban dolgozom. Az önkormányzat által végzendő munkát így nem tudom ellátni, nov. 1-től nem kapom a RÁT-ot. De a járulékom sincs így rendben, tehát nem fizetik tovább. (ez érthető)
Ahol alaklmilag dolgozok, minden alkalommal be vagyok jelentve, meg fizetnek utánam 1000 Ft járulékot. Ennek semmi köze ugye a fent említett eü-i szolg-k járulékához?
A kérdésem a következő. Mennyi az az idő, amíg érvényesek eddigi járulék „befizetéseim“?
Tehát pl, ha mennem kell nov 8-án MR vizsgálatra, jogosult vagyok -e az ingyenes ellátásra v fizetnem kell érte?
Tovább: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!