Hogyan lehet eltüntetni seb után megmaradt piros foltot az arcról?
Figyelt kérdés
nagyon régen elestem,ne kérdezzétek hogy,de sikerült lehorzsolnom a szám és az orrom közötti részt, a seb magától leszáradt,nem kapartam le vagy ilyesmi,de hónapok óta nem múlik el a nyoma.Van erre vmi kenőcs,vagy bőrgyógyászati beavatkozás,amivel el lehetne tüntetni? nagyon kellemetlen2010. okt. 28. 16:37
1/3 anonim válasza:
Nekem is ott van sebem, mert elestem bicajjal, ja és akkor utána deszkával is :D Nekem is ott van a nyoma, egy fehér heg és folt körötte, mindig azt hiszik, hogy fogkrémes maradtam -.-"Ű
Lehet kapni olyen kenőcsöket, amik erre jók, de nem 500 Ft-ért dobálják utánad...ezért én otthagytam...már megszokták, nem vészes:P
2/3 A kérdező kommentje:
én részegen estem el :D nekem piros folt van a helyén,legfőképp akkor látszik mikor kimelegedek, vagy hideg van és ezért bepirosodik az arcom, így a nyom is erősebb lesz.
2010. nov. 26. 19:23
3/3 anonim válasza:
Megint én:) Szerintem nem lehet annyira durva, főleg, ha piros, nem pedig fehér. Majd hozzászoknak:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!