Most kell maszk a házidokihoz?
Figyelt kérdés
ápr. 22. 17:21
2/8 anonim válasza:
Minek? Tv-ben nem mondták hogy van vírus ez egy tv-vírus.
4/8 anonim válasza:
Utoljára még a kovid elött voltam a dokinál.
5/8 anonim válasza:
Sehol nem kell általában. Én Pécsen tudok 1 helyet ahol kell. De az egyedi eset.
6/8 anonim válasza:
Én húsvét előtt voltam, nálunk ki van írva, hogy legyenek szívesek maszkot viselni, de ennek ellenére csak rajtam meg egy hölgyön volt, mindketten köhögtünk. Volt egy fiatalember, az például szintén köhögött, de ő nem viselt. Az asszisztensnőn volt, a dokin nem. Nem csodálom, hogy nem tudod eldönteni, kell-e, de úgy gondolom, ha olyan betegséggel mennél, ami levegő útján fertőz, akkor alapvető emberi udvariasságból fel kell venni.
8/8 anonim válasza:
nem, csak egy csomó helyen (nem csak orvosnál) kinn hagyták a táblákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!