Ha magánrendelésen távolíttatom el az anyajegyem, akkor meg lehet beszélni a bőrsebésszel, hogy nem szeretnék szövettani vizsgálatot kérni, mert csak az eltávolítást tudnám kifizetni?
Figyelt kérdés
2024. márc. 25. 10:15
1/9 anonim válasza:
Nem fogja így elvállalni, mert ha rákos vagy, és később kiderül, hogy nem kért szövettant, akkor ő követett el így szakmai hibát, és ráhúzzák a vizes lepedőt.
Én a így nem vállalnám el az anyajegyek leszedését.
2/9 A kérdező kommentje:
Egészségügyileg rendben van az anyajegyem, ezt bőrgyógyász mondta, de szeretném leszedetni, mert esztétikailag engem zavar, mivel nagy méretű.
2024. márc. 25. 11:29
3/9 anonim válasza:
Minden műtét után szövettani ellenőrzés.
4/9 A kérdező kommentje:
Szóval akkor minden esetben kötelező elküldenie szövettani vizsgálatra ?
2024. márc. 25. 12:22
5/9 anonim válasza:
Azt, hogy van-e rosszindulatú elváltozás az anyajegyben, kizárólag szövettani vizsgálattal lehet biztosan megállapítani. Ha ránézésre megmondható lenne, hogy nincsen rák, akkor nyilván nem kellene szövettani vizsgálat.
6/9 anonim válasza:
Nem tudom ezt így lehet-e, de szerintem nem és te is jobban jársz szövettannal.
7/9 anonim válasza:
Az eltávolítás árába a szövettani vizsgálat ára is beletartozik. Akár pontért csinálják TB alapon, akár magánrendelésen. NEM lenne olcsóbb a műtét...
8/9 anonim válasza:
#7: Én mikor csináltattam, akkor pluszban volt a szövettan ára.
9/9 anonim válasza:
#8 nekem is!
35+11 a szövettan.
#5 És a bőrgyógyász ugyan nem tudja megállapítani, hogy melanoma, de azt látja, hogy gyanús-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!