Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Budapesten tudtok jó, és...

Budapesten tudtok jó, és viszonylag megfizethető bőrgyógyászt?

Figyelt kérdés
Sajnos a kerületi SZTK-ba fél évet kell várni. Természetesen a nagyobb magánklinikákat én is ismerem, illetve megtalálom Googlen, de gondoltam hátha van valami magánrendelés, vagy kisebb magánrendelő, ahol kicsit kedvezőbb az árazás. Kerület teljesen mindegy. Bárhol jó.

2024. márc. 4. 09:47
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
Aham. Dr. Harangozó Adrienn, nála jobb szerintem nem kell. A XVI. kerben van. Nagyon olcsó és kedves. Sokszor nem veszik fel, de ha írsz SMS-t visszahívnak, egy héten két napon rendel Pesten. 06302237523
2024. márc. 4. 12:40
 2/6 anonim ***** válasza:
1: én hetek óta várom a visszahívását, hiába, de a kerületi fórumokban mások is panaszkodnak, hogy nem hívja őket. Megyünk máshoz...
2024. márc. 4. 14:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Érdekes, engem mindig visszahívnak.
2024. márc. 4. 14:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Olyan sürgős? Én egy hónap múlva kaptam-
2024. márc. 5. 16:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Döbbenten látom a tvben,h milyen hosszú sok helyen a várakozási idő,mert én hál istennek semmilyen téren nem tapasztaltam még,pedig minden évben megcsináltatom a nekem fontos vizsgálatokat-többekközt bőrgyógyászt is-,és egy hónapnál többet semmire se kellett várnom a 8.kerületi körzeti rendelőben.Jók az orvosak,alaposak,és a rendelő is tök jól felszerelt!
2024. márc. 5. 16:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagyon vidéken, márciusban kértem időpontott és augusztus végére kaptam. Szemészetre, szememben lévő erek károsodására.
2024. márc. 11. 00:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!