MRI vizsgálatra be lehet vinni mankót vagy járókeretet?
A balesetem miatt nem tudok egyelőre ezek nélkül járni. Gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki így megy vizsgálatokra.. de felmerült bennem a kérdés, hogy bent a vizsgálószobában hogyan fogok közlekedni, ha ugye semmilyen fém nem lehet rajtam, bennem. Gondolom ezek is fémből vannak. Vagy nem?
Térdrögzítőt is használok, abban van fém sín. De ha mankót tudok vinni a vizsgálóágyig + asszisztensbe bele tudok karolni, akkor oda tudok menni.
Már ezeken izgulok. Néhány nap múlva lesz a vizsgálat. Állami eü, nem magán!
Egyébként semmi fém ékszerem, piercingem, protézisem nincsen.
Fölösleges. A z ápolók, asszisztensek tudják a dolgukat.
Legyél ápolt. Előtte menj wc-re, nehogy közben okozzon gondot.
CT - vizsgálat alatt mozdulatlanul kell feküdnöd egy nagy gépben.
A fejed, tested körül mozog, forog, zakatol, kattog.
Foglald el a gondolataidat, hamarabb telik sz idő.
Én verseket mondtam magamban. Felmondtam a fél Toldit, mire vége lett. 😁
Ja, lehet félreérthető voltam. Az izgulás csak a vizsgálóágy és öltöző közti néhány lépés megtétele miatt van. Nem vagyok klausztrofóbiás, nem zavarnak a hangok, nem vagyok pánikbeteg. Csak rossz, fáj, bizonytalan az egyik lábam (ezt fogják vizsgálni) és egyedül saját lábon minden nélkül egyelőre nem tudok megtenni 3 lépést sem. Ez az, ami miatt kattogok nagyon!
De köszi a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!