Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Véleményeket szeretnék kérni...

Véleményeket szeretnék kérni vastagbéltükrözéssel kapcsolatban?mennyire fájdalmas a vizsgálat?Felhívtam a kórházat ahol csinálni fogjaák a vizsgálatot és azt mondták a teefonba hogy nem jár se altatás se bódítás,semmi..Nagyon rettegek

Figyelt kérdés

#vastagbéltükrözés #kolonoszkópia #nemadnaksemmit #fájdalmas-e #nagyonfélek,lehetelse megyek
febr. 12. 13:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne rettegj! Számos ismerősöm félt tőle és mikor túl voltak rajta, azt mondták: az ember erről a vizsgálatról alkotott félelmei, elképzelései erősek, de valójában inkább kellemetlen semmint fájdalmas.

Én is pont így gondoltam.

Amikor bementem, a vizsgálatot végző asszisztensnő kérdezte, hogy sok borzasztó történetet olvastam -e, valamint mondta: nem annyira rettenetes mint ahogy az emberek elképzelik - és én is így gondolom...

Gondolj arra: megelőzhetnek vele valamit, kialakulófélben lévő daganatot, polipot találhatnak, amely rákossá alakulhat...

Menj el, fel a fejjel!

Utólag megkönnyebbülsz, hogy túl vagy rajta és szerintem úgy fogod gondolni: sokkal kevésbé volt rettenetes mint ahogy féltél tőle.

febr. 13. 11:49
 12/17 A kérdező kommentje:
Igen van amikor így gondolom mert a háziorvosom mikor beutalt azt mondta hogy nem fáj csak kellemetlen..de több embertől meg azt hallottam hogy abba kellett hagyni a vizsgálatot mert nem bírták a fájdalmat.
febr. 13. 11:54
 13/17 anonim ***** válasza:

Én ilyet sose hallottam és ha megkérdezed a mesterséges intelligenciát, megnyugtató választ ad.

Tényleg nagyon egyénfüggő és akik rendkívüli fájdalmat éreztek, nem tudhatod: nekik milyen egyéb, béllel kapcsolatos problémáik voltak, amelyek ezt okozták.

Olyan helyen voltam, ahol ambulánsan végezték, előttem is voltak, odamentem, megcsinálták, utánam is jöttek. Vizsgálat után mehettem haza.

febr. 13. 12:25
 14/17 A kérdező kommentje:
Annyira szeretnék pedig elmenni és túl lenni rajta mert alapvetően odafigyelek az egészségemre és szeretek emnenni minden vizsgálatra amit az orvosom fontosnak tart.de ezen a rettegésen nem tudok továbblépni.Ha legalább lehetne kérni valamit akkor máris másképp állnék hozzá.
febr. 13. 12:36
 15/17 anonim ***** válasza:
Biztos vagyok benne, hogy többen vannak azok, akik nem élnek át intenzív fájdalmat, amikor én voltam ott, több embernek nem volt kísérője és nem kaptak semmit, nem fájt nekik különösebben.
febr. 13. 12:52
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező !

Hogy állsz a tükrözéssel ?

Túl vagy rajta ?

Ha igen milyen volt ?

febr. 24. 15:39
 17/17 anonim ***** válasza:

Én is remélem elmentél és rájöttél: feleslegesen féltél tőle.

Jobb ha megcsinálják, mert rákot előzhetnek meg vele.

febr. 24. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!