Véleményeket szeretnék kérni vastagbéltükrözéssel kapcsolatban?mennyire fájdalmas a vizsgálat?Felhívtam a kórházat ahol csinálni fogjaák a vizsgálatot és azt mondták a teefonba hogy nem jár se altatás se bódítás,semmi..Nagyon rettegek
Ne rettegj! Számos ismerősöm félt tőle és mikor túl voltak rajta, azt mondták: az ember erről a vizsgálatról alkotott félelmei, elképzelései erősek, de valójában inkább kellemetlen semmint fájdalmas.
Én is pont így gondoltam.
Amikor bementem, a vizsgálatot végző asszisztensnő kérdezte, hogy sok borzasztó történetet olvastam -e, valamint mondta: nem annyira rettenetes mint ahogy az emberek elképzelik - és én is így gondolom...
Gondolj arra: megelőzhetnek vele valamit, kialakulófélben lévő daganatot, polipot találhatnak, amely rákossá alakulhat...
Menj el, fel a fejjel!
Utólag megkönnyebbülsz, hogy túl vagy rajta és szerintem úgy fogod gondolni: sokkal kevésbé volt rettenetes mint ahogy féltél tőle.
Én ilyet sose hallottam és ha megkérdezed a mesterséges intelligenciát, megnyugtató választ ad.
Tényleg nagyon egyénfüggő és akik rendkívüli fájdalmat éreztek, nem tudhatod: nekik milyen egyéb, béllel kapcsolatos problémáik voltak, amelyek ezt okozták.
Olyan helyen voltam, ahol ambulánsan végezték, előttem is voltak, odamentem, megcsinálták, utánam is jöttek. Vizsgálat után mehettem haza.
Kedves kérdező !
Hogy állsz a tükrözéssel ?
Túl vagy rajta ?
Ha igen milyen volt ?
Én is remélem elmentél és rájöttél: feleslegesen féltél tőle.
Jobb ha megcsinálják, mert rákot előzhetnek meg vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!