Miért telik hónapokba, mire eljutok egy magánrendelőbe?
Figyelt kérdés
Több rendelőt is hívtam, ebben az esetben éppen egy fogorvosi rendelőről van szó. Súlyos tüneteim vannak, amelyet jeleztem is a telefonba, viszont 2-3 hónap, mire tudnak időpontot adni. Ahogy hallottam a magánrendelők többsége ilyen, az államiról ne is beszéljünk.2024. febr. 9. 18:17
1/6 anonim válasza:
Kevés az orvos/rendelö és sok a beteg. Ha minden idöpont foglalt, akkor nem tudnak ellátni
2/6 anonim válasza:
Azért, mert az állami ellátás már néhol annyira kritikán aluli, hogy hiába vonják a tb-t, az emberek akkor is inkább magánba mennek már. Egyre többen.
3/6 anonim válasza:
Én nem ezt tapasztalom. Egy-két napon belül adnak időpontot. Pont ezen a héten telefonáltam kedden, és ma délelőtt, azaz pénteken már mehettem is fogkőleszedésre, tehát még csak nem is sürgős dologgal.
4/6 anonim válasza:
#3-as a Fogkőleszedés más, ahhoz nem kell fogorvos. 2hete voltam, fogkőleszedésre másnapra kaptam időpontot, ugyanott tömésre 1,5 hónap
5/6 anonim válasza:
Ha súlyos tüneteid vannak, akkor menj államiba, csak menj el, és jelezd.. el fognak látni.
Persze. it nevezünk súlyosnak attól. os függ
6/6 anonim válasza:
3-as vagyok. A ct-tol kezdve a gyomortukrozesen at, barmilyen rontgen, laborvizsgalatra kaptam napokon belul idopontot, ha fajt valami masnapra szoritottak helyet. A fogorvosnak is mondani kell, hogy surgos, faj. De vannak az sos non stop fogaszatok is ezekre az esetekre, meg idopont sem kell, csak odamegy az ember es ellatjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!