A beöntést ki lehet váltani valamivel?
Nem igazi beöntés (múltkor volt itt félnótás kötekedő, félre is magyarázta), de évek tapasztalata alapján bevált.
"Alvázmosó zuhanyt" szereltem fel, egyfajta bidé pótlására, de csak kézi zuhany.
Viszont kiképzése folytán van annyi ereje, hogy képes betolni egy kis vizet a végbélszakaszba. Ha engedjük, tehát kicsit lazítani kell az izmot. (Ezen is ment a trollkodás, hogy kigyengült az én záróizmom, azért megy be a víz, de ez hülyeség. Hihetetlen, milyen rosszindulatú kötekedők vannak ezen az oldalon, csak gátolják az élettapasztalatok átadását.)
A behatoló víz viszont ellazítja annyira a tartalmat, hogy utána könnyebb elvégezni a dolgot. Nagyon sokat tud segíteni, ha már beszáradt a tartalom, pillanatok műve és már megy is, kínlódás nélkül.
Amúgy szerintem is mindegy miért kell a kérdezőenk beöntés. Lehet simán csak szorulása van. Velem is előfordul...
Szóval hashajtót vehetsz be, akár tabletta, akár kúpként. De olyan gyorsan és hatékonyan nem fog kipucolni, mint a beöntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!