Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Anyam oktober ota probal...

Anyam oktober ota probal idopontot kerni MRI-re a Bajcsy korhazban, de nem adnak. Ma pl azt mondtak majd telefonaljon marciusban. Mit lehetne csinalni?

Figyelt kérdés

2024. jan. 31. 16:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
10-esnek! Igen az orvos verte ki a balhét!
2024. jan. 31. 17:32
 12/24 anonim ***** válasza:
A betegjogi képviselőt meg lehet kérdezni, hogy mit lehet tenni. Covid előtt morogtam, hogy fél évre kaptam időpontot szakorvoshoz, de a mostani divat, hogy havonta 1x nyitják az időpont foglalást, ami órák alatt betelik, ez bizonyos szempontból rosszabb.
2024. jan. 31. 17:45
 13/24 anonim ***** válasza:
12-esnek! A Bajcsy kórház beteg jogi képviselője egy nagy NULLA! Volt már hozzá szerencsém! Inkább a korházat védi, mint sem a beteget.
2024. jan. 31. 17:51
 14/24 anonim ***** válasza:
67%
Kire is szavaztál?
2024. jan. 31. 19:53
 15/24 Ypszilon1980 ***** válasza:
#13: Ezt anno én is tapasztaltam sajnos.
2024. jan. 31. 20:20
 16/24 anonim ***** válasza:
Atyaég, ez durva!
2024. febr. 1. 01:24
 17/24 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen mindenkinek aki probalt segiteni.

Eleg elkeseritoek a kommentek.

Vegul ugy dontottem hogy maganba fogok foglalni.

2024. febr. 1. 17:25
 18/24 anonim ***** válasza:
Hát ez "gyönyörű"! 👏👏👏 🍀
2024. febr. 2. 04:04
 19/24 anonim ***** válasza:
17-es kérdezőnek! Jó neked hogy megteheted! De sajnos nem mindenki teheti meg hogy magánba / fizetősbe menjen! Ami elég szomorú. Szintén lég szomorú, hogy egyáltalán az idő pontra is várni kell. Aztán meg hó ha félév vagy legalábbis hónapók multára ha kap idő pontot. Bezzeg stadionokra van pénz! Dee az egészség ügyre már nem futja! Ami elég szomorú és elkeserítő. Igy emberek milliói fognak meghalni. Mert ellátás nélkül maradnak! Én most épp azon küzdők hogy a házi orvosom felírja végre a havi gyógyszereimet az EESZT-be. Már tegnap fel keletett volna írnia. De még ezen válaszom pillanatáig sem írta fel. És már csak vasárnapig van gyógyszerem. Már hétfőre sem lesz gyógyszerem! És ez NEM JÁTÉK! És EGYÁLTALÁN NEM VICCES! Ember életek múlnak ezen.
2024. febr. 2. 09:46
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
#17 Érthetetlen, hogy miért kell az utolsó percre hagyni a gyógyszer felíratást, és miért kell "küzdeni" a háziorvossal, hogy a rendszeresen szedett gyógyszereidet felírja. Telefonálsz, vagy írsz, és kész. Mehetsz a patikába. Legkésőbb akkor kellene felíratni, amikor az utolsó dobozt felbontod.
2024. febr. 2. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!