Elköltöztünk, de szeretnék a régi háziorvosomnàl maradni. Lehetséges, hogy maradok a régi hàziorvosnál és nem szólok neki, hogy megváltozott a lakcímem? Ha a régi lakcímemet írja a táppénzes papírra az probléma lehet?
Szerintem a legcélszerűbb megbeszélni vele, hogy maradnál még nála. Ha jó fej valószínűleg úgy is belemegy, hiszen nem muszáj ahhoz az orvoshoz járnod aki nem körzetis ha fogad más
Nálunk nem szokták elfogadni azt a táppénzes papírt ahol nem stimmel valamilyen adat
Nyilván probléma, ha rossz lakcím lesz a papírjaidon, azt nem fogják sehol elfogadni, plusz nem tudom nálatok hogy van, de az én orvosom (vagyis az aszisztens) mindig elkéri az irataim amikor megyek hozzá. Szóval szerintem nem tudod eltitkolni a lakcímváltozást.
Szabadon választhatsz házi orvost nem muszáj ahhoz menned ahova tartozol, érdemes körbe nézni, hogy a közeledben van-e olyan orvos, aki átvenne.
Beszéltem az orvosommal, maradhatok Nála! Hurrá!
Mégegyszer köszönöm mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!