Győrben lehet valahol tüdőszűrést csináltatni úgy, hogy nem kell beutalo?
Most voltam a Petz Aladár kórházban, és ott közölték csak beutaló és időpont foglalás után lehet menni.. Az időpont még oké, de beutaló minek?
A házi orvosom az ország másik végén, még nem jelentkeztem át a helyibe, de az is napokat fog igénybe venni..
Munkához szükséges (konyhai munka).
Ezen kívül van másik tüdőszűrő állomás ahová nem kell beutalo?
"A házi orvosom az ország másik végén, még nem jelentkeztem át a helyibe"
. Akkor talán itt lenne az ideje, mert bármikor szükséged lehet rá.
De ha munka miatt kell, akkor a munkahelyen érdeklődj a beutalóról.
Hány éves vagy? Negyven felett nem kell beutaló, és ingyenes is.
Negyven alatt fizetős, és beutalós (egyébként én is az üzemdokitól kaptam beutalót).
#3 26 vagyok, azért nem az ingyenes nem opció.
#2 igen, az átjelentkezést mindenképpen megcsinalom, csak szeretnék minnél előbb munkába állni, aztán az nem tudom mennyi idő. De holnap megprobálom elintézni
#1 ez a problémám, hogy a vizsgálat előtt kell megcsinálnom, anélkül időpontot sem adnak az orvoshoz. Elég szar a rendszere, nem is értem.
Nálunk mondjuk elfogadja a doki a mellkas átvilágítást is.
Mondjuk piaci alapon elvileg megcsinálják csak időpontra is, viszont az jóval drágább lesz.
Háziorvos tud adni, csak nem tudoszuronek hívják, hanem mellkas röntgennek vagy valami egyébnek. Ugyanaz igazából csak nek kifejezetten ez a neve.
A háziorvos felhőbe feltudja tenni nekem, rakerdeztem azt el is kell fogadniuk, viszont március végére van időpont... Nevetséges
Egy pár perces művelet, és hónapokat kell rá várni... Beszarás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!