Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Anyajegy eltávolítása?

Anyajegy eltávolítása?

Figyelt kérdés

Bőrgyógyász javasolta, hogy az egyiket el kellene távolítani növekedés és kissé szabálytalan alakja miatt. Nos, a kérdésem az, hogy lehetséges-e ezt lézerrel megoldani? Szövettant egyáltalán nem akarok, pedig ráírta, hogy kéne.

Legszívesebben le se szedetném, csak az ilyenek az agyba képeznek áttétet, ami nagyon fáj és ez tart vissza, pedig adnám.

21F

2024. jan. 22. 11:21
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Tudom, agyba képez áttétet. És ez a baj, mert az nagyon fáj. Egyébként én nem akarom kezeltetni, nekem ennyi elég volt.
2024. jan. 22. 14:01
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy szolifüggő és nem vagy állandóan a napon nyáron, akkor ebben a korban még nem valószínű a melanóma. Inkább választanám a szövettant mint a halált ilyen fiatalon áttétes rák miatt. Szerintem csak atipikus anyajegy
2024. jan. 22. 14:42
 13/16 anonim ***** válasza:

Hogy megnyugodj kérdező, nem csak agyba képez áttétet. A bőrrák eljut létfontosságú szerv, nyirokcsomó vagy keringés útján bárhova.

De tök igazad van, ha egy ilyen protokoll műveletet megtagadsz, mint egy minta vizsgálat,és homokba dugod a fejed, akkor az esetleges rák nincs, nem

létezik, nem talál meg téged. 😃

2024. jan. 22. 14:51
 14/16 A kérdező kommentje:
Szoliba egyáltalán nem járok. Strandra meg csak ritkán, de ott mindenképpen 50+ naptejezek 2-3 óránként. Nyáron utcai lenge, világos ruhában vagyok kint, lehetőség szerint a déli-koradélutáni időpontokat kerülöm. A kérdéses anyajegy ráadásul ruha takarásában van, sőőt még a fürdőgatya is takarja, mert a seggem külső oldalán van. Vagyis hogy szépen beszéljek: gluteus lat. részén.
2024. jan. 22. 18:13
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha ennyire gyanútlan, nem is értem, mi gondod van a megelőzéssel. A levétel nem fáj, a többi meg nem a te dolgod.
2024. jan. 22. 18:22
 16/16 A kérdező kommentje:
Aha, csak majd két hétig szopok a felszakadó varratokkal:DD
2024. jan. 22. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!