Jár ingyenes betegszállítás? 11 heti gipsz levétele után a kezelő orvos a kórházban azt mondta, hogy betegszállítóval menjek a gyógytornára. Háziorvos szerint nem jár. A fizioterápia vezetője szerint a haziorvosnak kell rendelni oda-vissza útra.
Az első alkalom az állapot felmérés, arra viszont nem rendelhető, csak a kezelésekre - olvastam a neten
Mit tehetek? Rendes taxi sokba kerülne, betegtaxi mégtöbbe. Családból és az ismerősök között senki nincs, aki segíteni tudna.
Meg tudod nevezni (nem nekem, pláne nem nyilvánosan, hanem saját magadnak) a kezelőorvost, aki levette a gipszet? Na, rá hivatkozva - nem nekem, hanem ott a kórházban érdeklődnék. Ezt adja írásba, mármint azt, hogy NEKED, A TE KONKRÉT esetedben, JÁR a betegszállító.
Ha írásba adja, akkor max. őt meszelhetik el (állásból való kirúgás, pénzbüntetés). Ha csak szóba mondta, - főleg, ha erről nincs hangfelvétel - akkor azzal kb. annyit érsz, mintha én azt mondanám, hogy menj el az X.Y. pékségbe, mert ott félrerakattam neked 20 db zsemlét ingyen, (és semmi ilyesmit nem tettem.) Nyilván nem fognak ingyen adni. Ha szóban marad, ugyanez lesz a helyzet a te esetedben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!