Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha az orvos engedély nélkül...

Ha az orvos engedély nélkül feltöri az EESZT-t, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Úgy tudom, hogy csak közvetlen életveszély esetén szabad, vagy pedig az én személyes engedélyemmel.

jan. 6. 10:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
41%

Kérdező: Ne vesztegesd a drága idődet olyan dologra, amiről már tudod, hogy a mai magyar helyzetben (korrupció és mi egy más) miatt, hiába nálad van az ezer %-os igazság, akkor is te leszel az akin keresztül rántják az egész cirkuszt..

Legyen annyi elég neked, hogy nálad az igazság. Ami majd megfelelő időben és pillanatban napvilágra fog jönni. Lehet csak hosszú évek múlva,m de egy nem marad fű alatt.

Az én oldalamra is ki-be járkáltak illetéktelenek, tisztában vagyok azzal mit mondasz.

Ne vesztegesd az időd. Az idő kincs. Bízd az odafelvalókra-akinek a szeme mindent lát. Látja a jókat, és látja a gonoszokat.

jan. 6. 13:13
 12/16 anonim ***** válasza:
*Az én oldalamra is ki-be járkáltak illetéktelenek, tisztában vagyok azzal mit mondasz.Már évek óta tudok róla.
jan. 6. 13:14
 13/16 anonim ***** válasza:

Elsősorban az orvosok miatt hozták ezt létre .Tudja az orvos a kór előzményeket,ne foglalkozzon olyannal amit már orvos felderitett.

Talán eltitkolni valóid vannak,ami rád nem jó fényt vet.

jan. 6. 15:18
 14/16 anonim ***** válasza:
46%

13

*Talán eltitkolni valóid vannak,ami rád nem jó fényt vet.*

Senkinek nincs eltitkolnivalója, de a személyes adatok védelméről a Törvénykönyve minden állampolgár részére meg van a védelem-elvileg meg lenne. Ami bűncselekmény ha azt az adott állampolgár, vagy bárki, akár milyen szervnél is melózik, bármilyen célból nem tart be.

jan. 6. 15:22
 15/16 anonim válasza:

Minden orvos be tud lépni, elolvashatja mit írtak a kollégái. Ez alapvető. Kivéve a pszichiátriai, nőgyógyászati és ilyen betegségeket ezeket továbbra csak is az ezekkel foglalkozó orvosok. Gyógyszerészeket ki lehet tiltani.

Tehát nyitott könyv mindenkinek az EESZT-je.

jan. 20. 00:02
 16/16 anonim ***** válasza:

Ja, olyan könyv, ami senkit sem érdekel.

Egyesek túl nagy fontosságot tulajdonítanak a saját személyüknek.

Mi a szöszért olvasgatná a dokid a leleteidet, azon kívül, amikor éppen ellát? Miért érdekelné, hányas a dioptriád, ha ő történetesen az urológusod?

Komolyan, mi a fenét akartok ti eltitkolni? Miért akarjátok megkötni a titeket ellátó orvos kezét? Mindenki önmaga ellen játszik, aki ezt teszi.

Persze, jogotok van hülyének lenni...

febr. 23. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!