Mit tegyek, 10 napja be van dugulva a fülem?
A háziorvos csak bunkón leoltott, hogy miért mentem hozzá, menjek fül-orr-gégészhez. Csak azt gondoltam, hátha tud segíteni és akkor nem kell máshova menjek. Az egész rendelő üres volt de úgy viselkedett velem, hogy azt éreztem feltartom a hülye problémámmal. Pedig már nagyon zavar, hogy nem hallok a bal fülemre.
Van esetleg valami házi gyógymód? Mert már nem merek több orvoshoz elmenni, nehogy zavarjam őket.
Ha gégészetre mennél, előtte csepegtess olajat (bármilyen otthoni, lehet kapni direkt sprayt is) pár napig a füledbe ami meglazítja a zsírdugót, így ki tudják mosni. Örülni fognak ha csinálod, enélkül nem is biztos, hogy kimossák/ki tudják mosni.
Ha magadnak akarod mosni, akkor is a víz előtt olajozz egy ideig. Az jobban feloldja a beszáradt fülzsírt, mint a meleg víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!