Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Az EESZT-ben olyan gyógyszer...

Az EESZT-ben olyan gyógyszer szerepel kiváltottként, amit én nem irattam fel, nem szedem. Mi a teendőm ilyenkor?

Figyelt kérdés
2023. dec. 3. 06:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Latod, hogy ki irta fel? Ha azt ki tudod deriteni a receptből, és elvileg ismered pl haziorvos, akkor jelezheted neki, hogy van egy felrement recept, megnezne-e ő is, hogy ugyanazt latja -e a rendszerben.

De egyebkent irni kell nekik.

Probalkozhatsz itt:eeszt ugyfelszolgalatot keresd..

[link]

[link]

Es remelem te tobb sikerrel jarsz, mint mi.

Nekem nem valos leletet nem sikerult toroltetni.

2023. dec. 3. 07:12
 2/4 anonim ***** válasza:
70%
Nem értem miért kell ezt a kérdést többször kiírni, már előzőleg kiderült, hogy milyen orvos tette ezt, feljelentést kell tenni, most itt hiába írod ki 100x, mi nem tudunk neked segíteni. Egyébként a recepteknél az infóknál ott van az összes adat, ki mikor írta fel, nem nehéz ezt megtalálni, plusz ehhez kell rögzíteni egy ellátást is, annak is van nyoma.
2023. dec. 3. 10:36
 3/4 A kérdező kommentje:
Én most először írtam ide ezt a kérdést, a háziorvosom írta fel.Nem akartam ajtóstól berontani a házba, továbbá kíváncsi voltam, más is járt-e így. Kedves 2. válaszoló,felesleges tőled ez a kioktató stílus.
2023. dec. 3. 10:57
 4/4 anonim ***** válasza:
82%
Na persze.... Akkor mi a f.néért itt kérdezgeted, ha tudod ki volt, mi szerinted ezzel mit tudunk kezdeni, de most komolyan? A háziorvosodat akkor miért nem kérdezed meg?
2023. dec. 3. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!