Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Nem fizettem több mint 1 éve...

Nem fizettem több mint 1 éve a TBt akkor kihúzzák a fogam ingyen?

Figyelt kérdés
Közel 150 ezres tartozásról küldözget papírt a nav de nem tudom befizetni, nem is dolgozom. Viszont elrepedt az egyik fogam és ki kéne húzni. Ezt kihúzza ingyen a kőrzeti fogorvos? Vagy kiszámláz ilyenkor valamit, amit megint csak nem tudok majd kifizetni? Vagy ha sürrgősségire kellene ezzel mennem akkor ahhoz mennyire kell súlyosnak lenni az állapotomnak?
2023. nov. 29. 07:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp kihúzza, de sztem kiszámlázzák majd. Tb nélkül semmilyen ingyenes ellátás nem jár.
2023. nov. 29. 07:17
 2/11 A kérdező kommentje:
Illetve ha kiszámláznák az se lenne baj mert nincs a nevemen semmi és nincs befojó jövedelmem sem. A lányom házában lakom és azt viszont nem akarom hogy ő bármi módon belekeveredjen az én tartozási ügyeimbe.
2023. nov. 29. 07:18
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
Az eszedbe se jut, h kifizesd a tartozást esetleg?
2023. nov. 29. 07:19
 4/11 A kérdező kommentje:
Lehetetlen lenne kifizetnem mivel nincs pénzem. Márol holnapra élek.
2023. nov. 29. 07:24
 5/11 anonim ***** válasza:
Drága lesz ez a foghúzás...
2023. nov. 29. 07:32
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
De nem dolgozol vagy nem bejelentett alkalmi dolgokból élsz? Nincs neveden semmi az oké, de attól még a tartozás halmozódik. Halálod után meg megöröklik a hozzátartozóid, jelen esezben a lányod. Önkormányzattól kértél segítséget?
2023. nov. 29. 07:35
 7/11 A kérdező kommentje:
Nyáron szoktam alkalmilag fükaszázni de ilyenkor télen csak ritkán hívnak fát vágni, de ott is inkább bort adnak mint pénzt. Nincs semmi értéktárgyam de ha mégis kapna a lányom valami örökségi papírt akkor lemond róla és így nem megy tovább a tartozás, ezt már megbeszéltük vele. Az önkormányzat pedig nem segít semmiben amióta kirúgtak a közhasznú munkából.
2023. nov. 29. 07:50
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarod hogy kiszámlázzák, akkor menj el magánrendelésre. 10-20 ezerért kihúzzák.

Nálunk volt nem is olyan rég egy páciens, aki hozzánk tartozott, jelezte hogy nincs TB, nincs pénz, de nagyon fáj neki. Mivel akut esetnek számít a fogfájás, így kihúztuk neki teljesen ingyen. Ez szerintem emberség kérdése.

2023. nov. 29. 07:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Menj el a dokihoz, mondd el mi van, lehet az lesz amit #8-as írt és akkor el van intézve.
2023. nov. 29. 07:57
 10/11 A kérdező kommentje:
Elmegyek akkor kőrzetishez és meglátom mi lesz.
2023. nov. 29. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!