Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hova érdemes fordulni több...

Hova érdemes fordulni több mint másfél hete tartó erős vállfájdalommal??? Tb és magánúton ajánlásokat ia elfogadnék, Budapesten belül.

Figyelt kérdés

Baromira fáj a vállam, és így ennyire még sose fájt.... Pihentettem máe tobb mint egy hete nem tornázom.

Kenegetem jégzselével. Jegelem. Rettentően fáj. Ha nyújtok, utána jobban. Nemtudom hova mehetnék, nyilván a legjobb hely tb alapon lenne....

Sose vlt még ilyen vállfájdalmam mondom ezt igen hosszú sportolói múlttal.

Én amúgy arra gyanakodtam a vállfájdalom elején, h lehet rosszul súlyzoztam. De pihentettem mindent elkövetek, h jobb legyen, apró kis kizdulatokra is úgy benyílal a fájdalom (pl ha odanyúlok az ajtó kilincshez, h kinyissam az ajtót), és kicsit a kulccsonytomnál is fáj...

Elég magas a fájdalomküszöböm, de az h nem javul eléggé aggaszt. Plusz kezdek bedilizni a fajdalomtól es nem akarok agyba főbe gyógyszert szedni.

2023. nov. 28. 03:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Később kiderült, h igazából nem is húzódás, hanem részleges ínszakadásom van. Ezért fáj ennyire baromira. Azóta is tart a fájdalom. Egyenlőre felkötött kéz, kenegetés, jegelés, gyógyszerek, pihentetés.....
2023. dec. 13. 04:59
 12/14 anonim ***** válasza:

Jobbulást

Azért tartsd meg azt az idopontot amit kaptal szakrendelesre, akkor jol fog jonni nagyon. Foleg ha ennyire elhuzodik

2023. dec. 13. 11:22
 13/14 A kérdező kommentje:
12-es köszönöm. És tényleg igazad van. :) Köszönöm. Ha majd nem kell, lemondom előtte par nappal
2023. dec. 14. 01:36
 14/14 anonim válasza:
Hogy van azóta a vállad?
márc. 23. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!