Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Milyen különbség volt amikor...

Milyen különbség volt amikor igénybe vettél magánkórházi ellátást a minőségben az államival szemben? Érzékelhető volt? Mennyibe került?

Figyelt kérdés

2023. nov. 23. 16:45
 1/2 anonim válasza:

Nagyanyámat magánklinikára vittük ct vizsgálatra, mert államiban 4 hónap múlva

lett volna csak időpont. Már is 1-0. Nem kell várakozni, mindent pontosan,

ergo precízen csinálnak. De ez meg is látszik az árban. 80 000 jómagyar forint.

Magán:2

Állami:1

Konklúzió: A magánklinikák jobbak.

Személy szerint én az Ormos Intézetet ajánlom. A fentieket is arról írtam.

2023. dec. 11. 20:54
 2/2 Ypszilon1980 ***** válasza:
Most az a kérdés, hogy te csak egy ambuláns ellátásra gondolsz vagy egy kórházi bent fekvő, hosszabb távú ellátásra? Bent fekvőként nem hagynak magadra, mindenre odafigyelnek, mindenről megfelelően tájékoztatnak, állandóan körülötted sündörögnek, minden flottul megy. Ellátásnál, pl. egy vizsgálatnál időpontra mész, szinte mindig akkor be is kerülsz, nem kell várni, bár néha elhúzódhat egy-egy ellátás, de én még ilyen esetben sem vártam 10 percnél többet és mindig tájékoztattak is és kérték a türelmemet. Környezet már eleve jobb egy magán klinikán. Csak hát ugye ez sok plusz pénzbe kerül.
aug. 3. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!