Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miért olyan nehéz megérteni...

Miért olyan nehéz megérteni egy urológusnak, hogy autistaként azért nem élek nemi életet, mert rossz érzés ha megérintenek? Nagyon kellemetlen és zavaró ezt magyarázni és úgy néz rám mintha a holdról jöttem volna.

Figyelt kérdés
Vesekövesség miatt voltam kénytelen orvoshoz menni, viszont az orvos nem tudta felfogni, hogy miért nem élek nemi életet. Amikor az Autizmusomat említettem, akkor is csak a szemét forgatta és nézett nagyon, mert szerinte nem tűnök túl autistának
2023. nov. 22. 18:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nehez elhinni, hogy ez az ember erettsegiig is eljutott. Orvoskent egyreszt pontosan tudja, hogy van ilyen, sokkal gyakrabban, mint hinnenk. Masreszt tudja, hogy nem budos taho modjara kezeljuk a beteget.

Nagyon kivanom, kerdezo, hogy kamu legyen. Mert ha igaz, es a magyar egeszsegugyben akadnak hajmereszto dolgok, akkor az orvosi etikat boven megszegte.

2023. nov. 22. 18:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez sajnos nem kitaláció, kórházat maximum privát üzenetben írok ha érdekel valakit hogy hol történt! Magánra sajnos nincsen pénzem, állami ellátás volt.
2023. nov. 22. 19:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele, a problémára koncentráljon te is ő is... nincs jelentősége mit gondol
2023. nov. 22. 19:39
 4/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Nem igazán értem az összefüggést, bár nem is vagyok urológus, sőt azt sem, hogy mi köze van a te nemi életedhez. Hagyd rá, ne foglalkozz vele.
2023. nov. 22. 19:51
 5/5 anonim ***** válasza:

azért, mert a diplomának az intelligencia nem feltétele, akinek jó a memóriája, képes sokat memorizálni, bármilyen tananyagot, pl orvosit is képes elvégezni

A suli a memóriát osztályozza, a memorizálás nem egyenlő az intelligenciával

2023. dec. 12. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!