Miért olyan nehéz megérteni egy urológusnak, hogy autistaként azért nem élek nemi életet, mert rossz érzés ha megérintenek? Nagyon kellemetlen és zavaró ezt magyarázni és úgy néz rám mintha a holdról jöttem volna.
Figyelt kérdés
Vesekövesség miatt voltam kénytelen orvoshoz menni, viszont az orvos nem tudta felfogni, hogy miért nem élek nemi életet. Amikor az Autizmusomat említettem, akkor is csak a szemét forgatta és nézett nagyon, mert szerinte nem tűnök túl autistának2023. nov. 22. 18:27
1/5 anonim válasza:
Nagyon nehez elhinni, hogy ez az ember erettsegiig is eljutott. Orvoskent egyreszt pontosan tudja, hogy van ilyen, sokkal gyakrabban, mint hinnenk. Masreszt tudja, hogy nem budos taho modjara kezeljuk a beteget.
Nagyon kivanom, kerdezo, hogy kamu legyen. Mert ha igaz, es a magyar egeszsegugyben akadnak hajmereszto dolgok, akkor az orvosi etikat boven megszegte.
2/5 A kérdező kommentje:
Ez sajnos nem kitaláció, kórházat maximum privát üzenetben írok ha érdekel valakit hogy hol történt! Magánra sajnos nincsen pénzem, állami ellátás volt.
2023. nov. 22. 19:00
3/5 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, a problémára koncentráljon te is ő is... nincs jelentősége mit gondol
4/5 Ypszilon1980 válasza:
Nem igazán értem az összefüggést, bár nem is vagyok urológus, sőt azt sem, hogy mi köze van a te nemi életedhez. Hagyd rá, ne foglalkozz vele.
5/5 anonim válasza:
azért, mert a diplomának az intelligencia nem feltétele, akinek jó a memóriája, képes sokat memorizálni, bármilyen tananyagot, pl orvosit is képes elvégezni
A suli a memóriát osztályozza, a memorizálás nem egyenlő az intelligenciával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!