Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hogyan vizsgálják a szívet?

Hogyan vizsgálják a szívet?

Figyelt kérdés
Szóval ha akarnék egy teljes egészségügyi kivizsgálást, aka szív hogy lenne megvizsgálva? Néha szúr a mellkasom. Azt olvastam ez nem jelent jót feltétlenül és meg kell nézni. Sok gyógyszert szedek, emiatt is jó lenne tudni.
2023. nov. 21. 06:52
 1/3 A kérdező kommentje:

Ahogy most olvasom, CTvel. Néztem egy magánrendelés oldalán, hogy van teljes felsőtest CT lényegében. Has, mellkas... Akkor ebben benne van hogy abszolút részletesen rögzítik az összes szervet? Vagy mindegyikből egy kevésbé részletes kép készül, mintha csak egy szervet nézetnék meg?

Régóta edzek, gondolkodom, hogy a TRTnél egy kicsit többet csinálok pár hónapig, viszont szeretném felmérni a belső szerveim állapotát, és ezt csak akkor végrehajtani, ha kiváló állapotban van minden. De főleg vese és szív.

2023. nov. 21. 07:00
 2/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
Létezik ilyen CT, de orvosi javallat nélkül nagy sugárdózist én nem szeretnék kapni főleg, hogy neked nem is biztos arra lenne szükséged. Első körben fizikális vizsgálat, EKG, Ultrahang az ami teljesen veszélymentes.
2023. nov. 21. 07:27
 3/3 anonim ***** válasza:
EKG, szív uh, terheléses EKG, holter EKG.
2023. nov. 21. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!