Egy magánklinikán nem lenne reális valami ital-nasi automata?
Mármint én kérek elnézést, ha véletlen nem hozok magammal vizet, de még üveget sem, viszont ahol most vagyok még egy vízadagoló sincs kirakva (csapvíz az van, de hát az nekik a spórolás része, ettől nem érzem magam megbecsült kliensnek), hogy legalább egy pohár ásványvíz jusson a fizetős pácienseknek.
Én ezt egyáltalán nem érzem fairnek annak fényében, hogy egyrészt már 25 perces csúszásban vagyunk, mert hiába tudják hogy 10 perc nem elég egy új beteggel való anamnézisfelvételre, mégis így osztják be az időpontokat a tejelés érdekében, és ez máshol is így megy, nem szépítem.
Egy doktornő miatt kértem ide időpontot, de még az állami ambulancián is vannak automaták, ital, kávés és nasis is. Igaz, hogy nem várunk itt órákat jó esetben, de bárkivel történhet bármi, ami miatt ez szükséges lehet.
Vajon ha leírom kritikaként, akkor tesznek valamit ennek érdekében a későbbi betegek számára?
2es most voltam először, leírtam hogy direkt egy orvos miatt mentem oda,de ne zavarjon.
Engem csak az erdekel, másnak is volt-e negatív tapasztalata magánorvosi ellátásban.
Egy másik dolog miatt egy másik klinikára is ma kértem időpontot, összehasonlíthatatlan a kettő. Sokkal kedvesebbek voltak, volt vízadagoló és pár ezer forinttal olcsobb is, mint a másik klinika. Nem is várattak 20 percet...
Nem megyek többet a másikba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!