Hogyan irassam ki magam 2 hétre táppénzre?
2 hét múlva nyelvvizsgázok és szeretném ezt a 2 hetet tanulással tölteni,de csak táppénzes papírral lehet hiányozni.
Mivel irassam ki magam ugy hogy 2 hétig otthon maradjak?
Ha jó fej a háziorvos egész egyszerűen mondd el, hogy gondban vagy, a munkahelyeden kizsigerelnek és kéne egy kis szünet, mentálisan ki vagy készülve, esetleg valami torokgyulladásra hivatkozva lenne- e kedves kiírni, mert rosszul érzed magad, pihenni szeretnél, de szabadnapot most nem adnak.
Szerintem fogja érteni. Az emberekért van, ezért tanult hogy segítsen nekik így vagy úgy.
Nehezen tudom elképzelni, hogy a házi orvos ennyire lazán vegye ezt (1-2 nap még ok lenne), de lehetnek kivételek. Meg azért elég komoly betegség az, amivel két hétre kidől az ember, a munkahelyen lesznek kérdések. Szóval készülni kell mesével, és azt következetesen elmondani mindenkinek, mert ha kiderül, hogy hazudtál, annak következménye lesz.
Amúgy mégis mit szeretnél 2 héten át tanulni egy nyelvvizsgára? Ha tanulsz is még rá, kontraproduktív ilyen intenzíven csinálni (bőven elég lenne munka után 1-2 órát rászánni). Ha meg eddig nem beszélted a nyelvet, két hét alatt nem fogod megtanulni.
Speciel voltam màr két hètig beteg, magas lázam volt 3-4 napig, felkelni se tudtam az ágyból kb az első héten, a másodikon pedig kezdtem magamhoz térni, amikor màr zuhanyozni is volt erőm.
Vannak azért komolyabb kiesések, főleg így a Covid hozadékakènt.
9.
Nem, az enyém sincs rendben. De a te érvelésed is megér egy misét: mivel mások is csalnak, ezért én is nyugodtan tehetem, ez rendben van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!