Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Kaptam tüdőszűrés után egy...

Kaptam tüdőszűrés után egy olyan üzenetet,hogy saját érdekemben menjek vissza stb.Semmi bajom nincs,jól vagyok.Muszáj visszamenni,vagy nem kell ezt kötelezőnek tekinteni?

Figyelt kérdés

2023. nov. 12. 13:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nulla panasszal mentem szűrésre, 5 centis kissejtes, nem műthető adenocarcinomám van, nyirokcsomóáttétekkel.

Szóval húzz vissza, akkor is, ha semmi bajod.

2023. nov. 12. 13:29
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
A munkaalkalmasságit akkor kapod meg, ha lesz egy negatív leleted. Azt pedig akkor kaphatsz, ha visszamész tisztázó vizsgálatra, és kiderül, hogy a mellbimbód/akkori hörgőgyulladásod/ neadjisten volt-e fura a leletező orvosnak.
2023. nov. 12. 13:37
 13/20 anonim ***** válasza:
Menj vissza. Nem tudom te milyen típus vagy, de ha én nem mennék vissza, akkor utána örökké az motoszkálna a fejemben, hogy "mi van ha van valami bajom, és én nem mentem vissza". Lehet semmi, lehet valami van. Jobb visszamenni, és megtudni. Sajnos sok embernél nem derül ki időben ha van valami probléma, örülni kell, ha időben észreveszik.
2023. nov. 12. 13:39
 14/20 anonim ***** válasza:
Hàny temetèsen hallottam èn màr ezt...hogy soha semmi baja se volt...a te èrdeked. Ha nem akarsz vissza menni , ne menj. De ha baj van , akkor derül ki amikor már mindegy.
2023. nov. 12. 13:57
 15/20 Ypszilon1980 ***** válasza:
Vissza kell menned, mert alkalmasságit nem kapod meg csak, ha van róla lelet. Lehet akármi probléma, látszik rajta valami, ami nem tisztázott,egy folt, árnyék, akármi.
2023. nov. 12. 14:10
 16/20 anonim ***** válasza:

Apámnak semmi baja nem volt. Tüdőszűrésen terminális tüdőrákot találtak benne. 5 hónapra rá meghalt.

Nem akarlak riogatni, csak a tüdő nem játék, sokszor nem jön ki semmi amíg túl késő nem lesz. Nem hiába van kötelező tüdőszűrés.

2023. nov. 12. 14:19
 17/20 anonim ***** válasza:
Utolsó! Nincs kötelező tüdőszűrés, ahogy kötelező mammográfiai és más szűrés sem kötelező sajnos. Vagy ha az üzemorvosi kötelező szűrésre gondoltál, az más, arra tényleg menni kell.
2023. nov. 12. 17:25
 18/20 anonim ***** válasza:

Akár az is lehet hogy rákos vagy de idoben kiszurtak. Gondolj bele ebben azbeserben kivarnad e amikor megint kell menni.

Potn erre van a szures. Hogy ha van valami baj, megtalaljak. Tessek szepen visszamenni

2023. nov. 12. 17:32
 19/20 anonim ***** válasza:
17-es bocsi, ahol mi élünk ott kötelező :) nem tudtam, hogy otthon nem az sajnos
2023. nov. 12. 20:29
 20/20 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Végül mi miatt hívtak vissza?

2024. febr. 12. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!