Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Otthoni UH vizsgálat?

Otthoni UH vizsgálat?

Figyelt kérdés
Létezik ilyen megoldás? Pl. otthoni vérvétel igen, otthoni vérnyomásmérés igen. És otthoni ultrahangos vizsgálat?
2023. nov. 3. 15:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen: megveszed a többmilliós felszerelést, és keresel egy radiológust, aki ki is értékeli neked az eredményt...

Szóval, marhaság az ötlet. Sok minden működhet otthon, ez pl. nem.

2023. nov. 3. 19:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Nincsen szükségem saját felszerelésre. Ugyanúgy házhoz jöhetne, mint a pizza. Egy táskába befér, van mobil változat? De gondolom legfeljebb egy furgonba mindenképp. Tehát házhoz jöhet, elméletileg. Szerintem igény az lenne rá. Jobb üzlet lenne, mint a Family Frost. Biztos nincs ilyen Magyarországon? Vagy senkinek nem jutott még eszébe a világon?
2023. nov. 3. 23:40
 3/6 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem nem érdeke senkinek. Úgyis bemész a kórházba, ha baj ban. Plusz amúgy is ember/felszerelés hiány van. Amíg kimennek hozzád, addig a kórházban megcsinálnak tizet.
2023. nov. 4. 10:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Mikor kórházban voltam, volt mobil uh készülékük, amivel ott az ágynál vizsgáltak. De azon messze nem látszott annyi, mint a "rendes" ultrahangon, amihez nekem kellett odamenni (vagyis odavittek).
2023. nov. 4. 21:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem csupán az lehet az akadálya, hogy radiológusból nincsen olyan sok, aki ki tudná szolgálni, és hajlandó is lenne a háznál történő vizsgálatokat.
2023. nov. 4. 21:24
 6/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Van kézi ultrahang készülék, az hordozható, de nem mindenre lehet használni, pl. egy bevérzést sürgősben el lehet dönteni, húgyhólyagot is meg lehet nézni vele, de lehet, hogy egy struktúra megítélésre már nem jó.
2023. nov. 4. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!