Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hétfő reggelre van időpontom...

Aranycsillag2 kérdése:

Hétfő reggelre van időpontom vastagbéltükrözésre.. Nagyon rettegek a vizsgálattól.. Kérlek nyugtassatok meg hogy nem fog fájni. 😭 Ti hogy éltétek át? Bódítást fogok kérni előtte.

Figyelt kérdés
2023. nov. 1. 15:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
70%

Nekem már kétszer volt, esedékes a harmadik alkalom, mert néhány évente ismételni kell.

Tudom, hogy félsz, én is szoktam. De túl esel rajta, az egészséged érdekében muszáj! Gondolom nem véletlenül kérte az orvosod, diagnózishoz szükséges. Ettől se félj, bármi is lesz az eredmény, a mai modern gyógyszerek és kezelési módok segítenek, hogy teljes életet élj, bélbetegséggel is.

2023. nov. 2. 13:20
 12/25 A kérdező kommentje:

11 es

És neked elviselhető volt? Mégis milyen érzés.? Nem tudom el képzelni sem. Mihez hasonlítanád a vizsgálat során az érzést?

2023. nov. 2. 14:20
 13/25 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem emlékszem, a nővér szerint a bódítóban van valami, ami miatt kiesik az az időszak, amikor vizsgálnak.

Tényleg nem emlékszem, egyik alkalomra sem, csak hogy lefeküdtem az ágyra, utána pedig hogy szóltak, hogy felkelhetek.

Utána felöltöztem, óvatosan persze, nem kapkodva, lehet kicsit szédültem, inkább attól, hogy vége, megkönnyebbülés. Utána volt pár csepp vér, amikor mosdóban voltam, ez normális, mert mintát vettek a belekből, apró hámsérülés odabent. Gázos voltam utána, az kicsi vicces volt, de az is elmúlt. Azért van, mert levegőt fújnak a belekbe vizsgálatkor, annak meg ugye ki kell jönnie, pár órával később 😊

Volt velem kísérő, rögtön mentünk kaját venni, simán sétáltam a kocsiig.

Drukkolok neked!

Kérdezz bármit, bátran, tudom, milyen ijesztő elsőre!

2023. nov. 2. 19:09
 14/25 A kérdező kommentje:
Rettegek... Azon gondolkozom el se megyek... De tudom hogy nagyon nagyon muszáj ha tudni akarom mi a probléma.. Gyomor tükrözésen is voltam és szó szerint pánikot kaptam.. Sírtam rángatóztam, fájt ..Talan nagyon rá voltam feszülve attól is féltem. Attól félek megint így járok hogy sírok ordítok szó szerint kínlódni fogok.
2023. nov. 2. 20:08
 15/25 anonim ***** válasza:

A gyomorbantükrözés úgy tudom sokkal rosszabb, ne aggódj, ez nem lesz annyira rossz!

Melyik kórházba / intézménybe mész? Állami vagy magán? Mondta az orvosod, hogy bódítás lesz?

Van opciót altatásban kérni, bizonyos helyeken, főleg magánban, legközelebbi lehet érdemes úgy kérned.

2023. nov. 2. 20:57
 16/25 A kérdező kommentje:

Debrecenbe megyek a Kenézy Kórházba.

Állami

Nem mondta hogy lesz.... De úgy tudom/hallottam hogy lehet előtte kérni..

2023. nov. 2. 21:25
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
#14 föltétlen menj el! Kérj bódítást! Kellemetlen, de nem fáj úgy, mint egy begyulladt fog.
2023. nov. 2. 22:34
 18/25 A kérdező kommentje:
Menni fogok..... De rettegek....
2023. nov. 4. 17:57
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld valamivel elfoglalni magad, filmezés, bármi, de tudom, hogy nagyon nehéz.

Gyorsan túl leszel a holnapi hashajtós napon, aztán a hétfő délelőttön.

Utána büszke lehetsz magadra, hogy kibírtad, és nem halogattad, nem lógtad el, ez igenis nagy szó!

2023. nov. 4. 18:16
 20/25 A kérdező kommentje:
Picoprep port kaptam, meg ittam az első tasakkal.. 1x voltam WC-n.. Utána kihánytam.. És azóta semmi.. Nem fog így sikerülni a tükrözés.. Mit tegyek?
2023. nov. 5. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!