A vékony lányoknál is ugyan azt a vastag csövet használják végbél tükrözésre?
Figyelt kérdés
Kell menjek végbél tükrözésre és eléggé félek.2023. okt. 22. 22:23
1/9 anonim válasza:
Jajjj...belül ugyanakkora vagy,mint egy kövér nő. Vagy azt hiszed,mivel sovány vagy,szűkebb a beled is?
Nane...
Ennyire rossz a biológia oktatás manapság?
Ez a kérdés még viccnek is rossz,ne haragudj.
2/9 anonim válasza:
Nem, ugyan akkorát fognak használni. De magát a kérdést nem értem annyira hogy ez hogy jött.
3/9 anonim válasza:
Ugyanakkorára tágulsz te is. A hüvelyed,a végbél záróizma ugyanakkorára tágul,mint egy elhízott embernek.
Ugyanis az elhízás nem növeli ezen "kijáratok" szélességét,tágulékonyságát.
4/9 anonim válasza:
Igen, egy 20-30 centis csővel szokták a végbelet tükrözni.
5/9 anonim válasza:
Igen? hát amikor nekem csinaltak egy kicsit hosszabbnak tunt az😂 namindegy
6/9 anonim válasza:
Lehet, hogy mást csináltak neked.
7/9 anonim válasza:
5! Az akkor kolonoszkópia/vastagbéltükrözés lehetett.
8/9 A kérdező kommentje:
5 Az akkor vastagbél tükrözés lehetett.
2023. okt. 23. 09:51
9/9 anonim válasza:
Nem tudom túl vagy e rajta, a végbéltükrözés az nudli. Én amint bementem proktológiára, ott helyben meg is csinálta nekem a doki. Mondta, vannak akik ezért kérnek bódítást, de ő ezért nagyon nem ajánlja. Fél pillanat kellemetlenség volt.
Na a béltükrözés, az más tészta. Lehet lesz rá szükség, igaz altatásban, de rendesen be vagyok tojva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!