Röntgenre mindenképp kell időpont foglalás?
A beutaló már megvan. De az időpont 4 hét múlva lesz csak esedékes..
A páromnak fáj a lábfeje. Elment a háziorvoshoz, irt neki kenőcsöt meg gyógyszert el telt egy hét semmit nem használt így visszamentünk kértünk röntgenre beutalót mert a háziorvos továbbra is gyógyszereket irt fel meg kenőcsöt. Tehát gondolom nem tudja ő se mi lehet a lábával. Mivel fáj a lába nagyon így jó lenne ménál elöbb kideríteni mi a baja..
Mit hol?
Piripócson meg Iborfián nem biztos, hogy ugyanaz a rendszer.
Ehhez ott nem kell időpont. Világosan le van írva a honlapon, mihez kell.
Röntgen és UH előjegyzés a 142-es melléken a következő kódonvizsgálatokhoz szükséges
kontrasztanyagos röntgen vizsgálatok: nyelőcső, gyomor, vékonybél
kontrasztos vese
mammographia
általános hasi és lágyrész UH
UH keringés vizsgálat
UH vezérelt szövet mintavétel
háziorvos meg Albertirsán van..
Nem vagy túl okos, igaz?
7.- es nem tudom mire szól a kérdésed.. mivel már mindent leírtam, de mindegy a jövőben a te válaszaidat figyelmen kívül veszem.
Ritkán járok kórházba így nem tudom hogy is működik ez azért kérdezem itt. (Habár számítottam rá hogy egyből megtalál egy fotelhuszár.)
Mondjuk ez a fotelhuszár kereste meg neked a választ.
Tanulj meg kérdezni. Ha leírod, hova akarsz menni, nem kell itt túráztatni magam, hogy egyáltalán segíteni tudjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!