Egészségbiztosítás folyamata egyetemistáknak lakcím nélkül?
Figyelt kérdés
Magyar állampolgár, külföldi lakcímmel rendelkező de Magyarországon tanuló egyetemista(kollégium) hogyan igényelhet betegbiztosítást TAJ kártyát? Sajnos átolvastam már fél internetet de nem találtam erre a tipikus esetre megoldást. Szerbiában van betegbiztosítás amiről le kell mondani, nem lehet két helyen annyit megtudtam. Valaki járt hasonló esetben?#TAJ kártya #Magyar egészségbiztosítás egyetemistáknak
2023. okt. 8. 14:22
1/2 anonim válasza:
Bemész bármelyik kormányablakba és elmondják részletesen a lehetőségeket.
2/2 Ypszilon1980 válasza:
Menj be a kormányablakba, kérdezd meg, vagy hívd fel a NAV-ot. Úgy tudom, hogy legalább valamilyen ideiglenes lakcím kell legyen,ehhez lehet jó a kollégiumi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!