Én már nem emlékszem, végülis Magyarországon kötelező volt a covid oltás? Ha jól gondolom nem, ugye?
Figyelt kérdés
2023. okt. 3. 23:28
1/10 anonim válasza:
Nem, igazából megmondták, hogy ezt te szeretnéd, és ezt alá is iratták veled.
2/10 anonim válasza:
Csak bizonyos szakmákban volt kötelező, mint pl. egészségügy.
3/10 anonim válasza:
ahogy a 2-es írta, sok szakmában megmondták, ha nem oltatod be magad, akkor mehetsz amerre látsz.. (tehát nem kötelező, de ha nem oltatod be magad, akkor holnaptól nincs munkahelyed) és ez nem csak az eü volt.. én szerencsére kívül estem ezeken a körökön (munkákon) tehát nem vagyok beoltva..
4/10 anonim válasza:
Nálunk pár gyógypedagógust elengedtek a Szakszolgálatnál,mert nem oltattak.
5/10 anonim válasza:
Meg szakmától függetlenül annyira korlátoztak egyes tevékenységeket, hogy vagy lemondtál róluk, vagy beoltattad magad.
6/10 NTBS válasza:
Néhány helyen kötelező volt. De hivatalosan önkéntesen döntöttél így.
7/10 A kérdező kommentje:
Volt olyan ország, ahol teljesen kötelező volt egyébként?
2023. okt. 4. 10:01
8/10 anonim válasza:
Tudtommal nyugateurópában nem volt ilyen, de a nagy káoszban ügysesen előkészítették a terepet egy esetleges ilyen intézkedésnek.
9/10 anonim válasza:
A rohadt mocskos férgek úgy intézték, hogy a munkaadói kényszerítést ne lehessen kötelező oltásnak nevezni. Meg a kormányszintű fenyegetéseket se más országokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!