Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hova tudnék elmenni fogorvoshoz?

Hova tudnék elmenni fogorvoshoz?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, Budapesten lakom. Nagyon rég óta próbálok eljutni fogorvorhoz de nem sikerül. :(( A körzeti fogorvoshoz nem szeretnék járni mivel nem szeretném rábízni a fogaimat…a semmelweisen nem fogadnak mert körzetekre bontották és nincs pénzem magánba menni. Tudnék még valahol próbálkozni?

2023. szept. 25. 20:15
 1/6 anonim ***** válasza:
miert mi bajod a körzetivel? Rossz tapsztalat?
2023. szept. 25. 20:28
 2/6 anonim ***** válasza:
60%
Nem tudsz, úgyhogy vagy diákmunkával szerzel pénzt magánra, vagy marad a körzeti, ami még mindig ezerszer jobb, mintha kirohadnának a fogaid.
2023. szept. 25. 20:30
 3/6 A kérdező kommentje:

Igen, rossz tapasztalat. :((

Hat koszonom akkor mind1…

2023. szept. 28. 13:18
 4/6 anonim ***** válasza:
2. Nem feltétlen jobb a körzeti. Lehet, maguktól később mennek tönkre a fogak, mint ha rovos hozzányúl. Sajnos vannak rossz tapasztalatok.
2023. szept. 28. 20:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ha másik városba mész, ott el tudsz menni bizonyos rendelőbe ingyen. Legalábbis régen így volt. Én pl. egyszer elmentem vidékről Budapestre sztk-ba, de ott se bármelyik rendelőben fogadnak.

meg ugye ha pl. egyetemistaként átmenetileg hosszabb ideig az ország túlsó felében laksz, ott is mehetsz sztk-ba.

Azt se hiszem, hogy elküldenének, ha pl. egy hétre nyaralni mész valahova, és ott elmész sztk-ba. Ha vlakinek pl. a nyaralás első napján bedurran a foga, akkor nem mehetne, csak magánba?

2023. szept. 28. 20:58
 6/6 anonim válasza:

Mi a baja a fogaidnak?

A Szentkirályiban fogadnak elvileg, hallottam olyat, hogy van aki oda jár állandó fogászatra is. (nem tudom hogy intézte el) Nekem kétszer húzták ott a fogam, viszont nem tömnek fogat, nagyon max egy ideiglenes tömést kapsz bele és mehetsz másik fogorvoshoz. Én két egymást követő nap mentem be mert fájt a fogam, elzavartak mert nem tömnek, ideiglenes tömést se kaptam, se semmit. :D

Szóval marad nekem is a körzeti.

2023. okt. 9. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!