Hova tudnék elmenni fogorvoshoz?
Igen, rossz tapasztalat. :((
Hat koszonom akkor mind1…
Szerintem ha másik városba mész, ott el tudsz menni bizonyos rendelőbe ingyen. Legalábbis régen így volt. Én pl. egyszer elmentem vidékről Budapestre sztk-ba, de ott se bármelyik rendelőben fogadnak.
meg ugye ha pl. egyetemistaként átmenetileg hosszabb ideig az ország túlsó felében laksz, ott is mehetsz sztk-ba.
Azt se hiszem, hogy elküldenének, ha pl. egy hétre nyaralni mész valahova, és ott elmész sztk-ba. Ha vlakinek pl. a nyaralás első napján bedurran a foga, akkor nem mehetne, csak magánba?
Mi a baja a fogaidnak?
A Szentkirályiban fogadnak elvileg, hallottam olyat, hogy van aki oda jár állandó fogászatra is. (nem tudom hogy intézte el) Nekem kétszer húzták ott a fogam, viszont nem tömnek fogat, nagyon max egy ideiglenes tömést kapsz bele és mehetsz másik fogorvoshoz. Én két egymást követő nap mentem be mert fájt a fogam, elzavartak mert nem tömnek, ideiglenes tömést se kaptam, se semmit. :D
Szóval marad nekem is a körzeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!