Szerbiában milyen az egészségügyi ellátás magánszektorban?
Barátom szabadkai vagyok…
Irgalmatlanul mocskosul sz@r
Szabadkàn van TALÀN 3-4olyan orvos akik rendes orvosok èrtik a szakmàjukat ès a szakterületük mesterei..a többi isten òvjon
Tavaj!!!a barátom 2hònapos babàja meghalt a rossz kezelès miatt ès mert az orvos aztmondta “nincs szüksèg Kamenicára szàllítani a kicsit minden rendben” ès mègis a kicsi kiszàradt ès meghalt..pàr ève egy màsik ismerôs lànya szivbeteg volt teljesen rossz gyògyszerral nyomtàk ès azmiatt halt meg
Az èn csuklòmat 10en ève teljesen rosszul kezeltèk màra az idôvàltozàsra a könnyem kiszalad ugy fàj..ès mèg 10000000ilyen story van
Na de a legrosszabb azok nem az orvosok..sokszor el sem juthatss az orvosig hanem a nôvèrek…több orvos saját magàt èrzi kellemetlenûl/szègyenben a nôvèrek miatt ok ez a kòrhàzban leginkàbb de a magànrendelôktöl sem lehet többet vàrni..mert sok hülyènek van rendelôje elkèri a pènzt ès semmi…esetleg mèg rontanak is a bajon..
10bôl 8 hogy nemleszel elôbbre a problèmàddal…
Èn a “legjàrtasabb”az ortopèdiàban vagyok
Tudok egy borzasztòan szuperjò dokit de hogy ô jàr e mèg szabadkàra vagy sem..nemtudom
Esetleg ha megmondod pontossan milyen dokira van szükséged lehet tudok segíteni,de semmivel sem jobb a helyzet mint magyarban
Habàr azt nem tapsztaltam csak hallottam…nameg ugye itt szerbiában mèg nagyonsokan vannak akik 40èvekkel ezelôtt megvettek kaptak akàrmifèle diplomàt…
Egyes fura dolgokat 'beszél'...
Szerbiában élek, játam már néhány magándokinál Szabadkán. Persze informálódtam előtte arról, akihez menni akaartam.
Milyen dokit keresel?
Valamilyen zug bőrgyógyaszt keres. Aza lényeg hogy itthon (Mo) ne tudjak meg hogy kezelték.
Szerintem leprás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!