Mit lehet tenni ha a háziorvos percek alatt bunkón lezavar és amire csak lehet fájdalomcsillapítót ír fel? Menjek inkább sztk-ba?
Figyelt kérdés
Ott meg valahol hónapos várakozások vannak és lehet addigra enyhülnek a tünetek/még rosszabbak... Imádom a magyar egészségügyet😅👍 magánt meg sajnos nem tudok megfizetni2023. szept. 15. 21:38
1/9 anonim válasza:
A kérdésed alapján nem a magyar egészségüggyel van a gond...
3/9 Justinianus válasza:
Még jó, hogy nem azt, amit Van Helsing doktor (Drakula meghalt és élvezi), mindenre beöntést. :)
4/9 anonim válasza:
Tedd fel minden kérdésed amire választ szeretnél kapni.
Ha felír fájdalomcsillapitot, kerdezd meg a problema mitol lehet es mashogy meg lehet e szuntetni
5/9 anonim válasza:
Azt nem írtad, h mi bajod van, szóval a kezelést mi nem minősíthetjük. Ezen kívül mit akarnál ott? Beszélgetni? Barátkozni? Persze, h lezavar minél hamarabb. Gondolom nem te vagy az egyetlen betege. Rosszul vagyok azoktól, akik bratyizni járnak az orvoshoz. Menjél pszichológushoz, ha beszélgetős szakembert akarsz.
6/9 A kérdező kommentje:
17 évesen nem fogok vele bratyizni köszi🤣 mondtam hogy refluxra gyanakszom és szeretnék rájönni hogy tuti az-e (mivel apámnak van és ugyanezek a tünetei, fel is soroltam őket), erre felírt egy No-spat és viszlát. Nagynéném erős görcsökkel ment hozzá, neki is fájdalomcsillapítót mondott aztán végül kórházba került mert mindenféle tejes izére érzékeny (ha csak tartalmazHAT akkor is) és már teljesen legyengült...
2023. szept. 16. 10:17
9/9 anonim válasza:
"mondtam hogy refluxra gyanakszom"
Na ez volt a baj.
A tüneteket mond, és ne a diagnózist. Az az ő dolga lenne. Emiatt orrolt meg rád, ha ilyen okos vagy, akkor kezeld is magad. (Nem hagytál mozgásteret neki. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!