Achilles ín gyulladás mennyire veszélyes így?
Figyelt kérdés
Szombaton edzettem, délután elmentem túrázni 11km-t. Amikor végeztem egy órára rá bedurrant az achillesem nagyon fájt és a lábfejet alig tudtam mozgatni. Bekentem, smr hemgerrel lehengereztem egyből sokkal jobb lett. Másnap be be szúrogatott kellemetlenül. Hétfőn munkám miatt kell a sport így elküldtek a sürgősségire, hiába mondtam semmi baj nincs már. Elmentem, a doki azt mondta recseg ropog a szalagom, be is volt/ van dagadva egy kicsit. Azt mondta még a szakadás előtti állapotban van. Ha most nekem achilles ín gyulladásom van nem kellene nagyon fájnia? Főleg ha szakadás előtti állapotban van. Tény terhelni nem terhelem sétán kívül, de ott se fáj pedig több km-t megyek. Nem vitatom, hogy bevan gyulladva, terhelni se merném, de ha nem fáj akkor tényleg nagy akkora baj lenne, hogy szaladnak is? Pihentem, gyulladás csökkentővel kenem, meg szedek is szájon át.2023. szept. 12. 23:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!