Miért nem szirénázott a mentő mikor vitt engem?
Augusztus 31 én öngyilkos akartam lenni, bevittek a honvédkórházba ott elláttak hogy ne haljak meg aztán hajnal 2 ig várnom kellett akkor jött értem egy mentő ami bevitt a semmelweis pszichiátriára. Nos ez a 2. mentő nem használt hang vagy fényjelzést amikor vitt engem. Néha láttam bentről hogy indexelt meg egyszer egyszer a vége felé felkapcsolta csak a fényt de hang nem volt.
Ez miert igy volt? Van jogsim de nem tudom milyen szabaly vonatkozik erre.
Nem úgy van hogy a mentőnek végig szirénáznia kell?
8 ittas állapotban jött az “ötlet” és nem is igazán emlékszem arra mikor megtettem csak arra hogy iszogatok aztán a honvédkórházban tértem magamhoz..
Én csak inni akartam egy jót, nem akartam ilyesmit tenni de ezek után gondolhatod hogy soha nem fogok alkoholhoz nyúlni.
Meg a kiesett munkanapokat , hazavitt rotavírust a családomnak, félelmet, kétségeket a pszichiátrián.. biztos mindet én akartam, tényleg.
Mondom. Utólag gondoltam ebbe bele és csak megkérdeztem mi lehetett az oka.
Ejszaka ures uton miert?
Egyebkent ez hungarikum, reszben a vezetok moralja miatt, meg a fontoskodo rendorok, hogy nyomjak a szirenat. Egy, mas orszagokban neman mennek a kek villogoval, es ha beragadnak, nyomjak egy kicsit. Ketto, kulfoldi ismerosok mondjak, kerdezik, miert ilyen kaotikus, zajos Magyarorszag, es a szirenat mondjak elsonek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!