Lymphocyta alacsony, ezzel mit tud kezdeni a házidoki?
Figyelt kérdés
Lymphocyta : 2 % az értékem, a határérték pedig: 24 - 40
Nem küldött sehova...
2023. szept. 7. 14:57
1/8 A kérdező kommentje:
Lymphocyta absz. sejt: 0,2 G/L * 1,1 - 4,5
2023. szept. 7. 14:58
2/8 anonim válasza:
Ez egy pillanatnyi állapot. Két hét múlva érdemes lenne csináltatni még egy vérképet, ha abban is hasonló az eltérés, akkor kérni egy beutalót a háziorvostól esetleg ?hematológiára?, vagy ahova Ő gondolja.
3/8 anonim válasza:
Onmagaban nem ertelmezheto ez az ertek. Ha minden mas rendben akkor ez is
4/8 anonim válasza:
Na igen, kontrollálni kell. Ha valóban 2% és 0.2 G/L az érték, akkor jelenleg kb alig működik az immunrendszered. Hasznos lenne ha csak maszkban találkoznál másokkal vagy ha nem is mennél idegenek közé. Valakinek volt ilyen kemoterápiás szertől, azt néhány napnyi Medrol normalizálta.
5/8 A kérdező kommentje:
A fogaim kezdtek el fájni, a fejem, a torkom, a szívem, majd mikor mindezek javultak akkor készült a vérkép:
Se energiám nincs
2023. szept. 8. 22:59
6/8 A kérdező kommentje:
Fogaim, fejem, szívem, minden fájt már, majd mikor már szinte szűntek akkor jutottam el vérképre.
A fenti lett az eredmény.
Fáradt vagyok, nincs energiám, hullik a hajam stb.
2023. szept. 8. 23:00
8/8 A kérdező kommentje:
Azóta megjavultam, helyrejött.
2024. febr. 28. 07:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!