Szűrővizsgálatra, vérvételre, hasonlókra lehet táppénzt kérni?
Ha a munkahely nem támogatja akkor nehezen. Nincs esélyegyenlőségi munkaidő kedvezmény?
Sajnos keresned kell olyan helyet ahol nem munkaido. Vagy pl elmenni nyitasra es szolni meloban hogy kesobb mesz
Nem engednek el munkából?
Nálunk szabadon lehet orvoshoz járni napközben is, csak később ledolgozod.
Az a baj hogy elég későn lehet bejutni, plusz még utaznom is kell utána, pl egy tüdőszűrés után (HA feltesszük hogy én vagyok aznap az első aki bejut) leghamarabb délután 2-re tudnék beérni munkába (8-16-ig van amúgy a munkaidő). De van olyan rendelés aminél rendszeres hogy reggeli időponttal kora délután lehet bejutni.
Szóval nem az van hogy fél órát késnék. :(
Ha munkaalkalmassági szerintem el kellene engedniük, de ez csak a véleményem.
Pont a tüdőszűrés az, ahol szokott hosszított rendelés lenni, amiatt, ha mégsem. Nálunk heti kétszer nyolcig van ott rendelés.
Nem munkaalkalmasság, azt az üzemorvos csinálja de az csak sima vérnyomásmérés meg olvastat számokat.
Csak 1-ig van pl tüdőszűrö.
11-től van.
Otthonról 1 óra az út, a rendelő viszont a másik irányba van, onnan legalább 2 óra lenne. Oké, akkor lehet már fél2-re beérnék, de az se segitene sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!