Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Milyen eljárás, hogy a betegfe...

Milyen eljárás, hogy a betegfelvételen nem mondják meg a szakrendelésre kapott időpontot, amit menetben elfelejtettem?

Figyelt kérdés

Uis sok helyre lett kérve időpont és az egyiknek elvesztettem az időpontját,ami fel lett írva.

Telefonon odaszóltam hogy névvel TAJ-jal legyen szíves megmondani mikor vagyok bejegyezve.

Azt mondta az ügyintéző hogy Ö ilyet NEM nézhet vissza.

2023. aug. 29. 16:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Fél napig keresgetné mire megtalálna
2023. aug. 29. 16:54
 2/5 A kérdező kommentje:

Röviden, akkor van lehetősége, csak inkább elutasít.Szép!

Majd én is ezt mondom a munkahelyemen.

Nem csinálom meg mert Ft él napig tart😡

2023. aug. 29. 17:18
 3/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
És miért nem nézheti vissza azt nem mondta? Telefonban mondjuk ilyen infót én sem adok ki. Menj oda személyesen.
2023. aug. 29. 22:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen, ez lehet az oka . Érzékeny adat, a telefonban nem tud meggyőződni a személyazonosságodról.

Fordítva te örülnél, ha bárki pl. munkaügyes, főnök stb aki tudja a tajodat kérdezgetné, mikor mégy ide vagy oda, és megmondanák neki?

2023. aug. 30. 15:10
 5/5 A kérdező kommentje:

Személyesen sem mondták meg, pedig semmi extra. Kértem új időpontot!

(Végül egyszerű oka van: Ha nem tetszik menjek magánba! Kár, hogy nincs rá min. 50 ezer Ft-tól a csillagos ég)

2023. szept. 20. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!